Μελίνα Ασλανίδου: Ο θάνατος 20 χρονια πριν που την «σημάδεψε»! Το ανατριχιαστικό περιστατικό στην δημοσιότητα

Η εξομολόγηση της ραγίζει καρδιές!

Μελίνα Ασλανίδου: Ο θάνατος 20 χρονια πριν που την «σημάδεψε»! Το ανατριχιαστικό περιστατικό στην δημοσιότητα

Η Μελίνα Ασλανίδου δε δίστασε στιγμή και μίλησε ανοικτά για το θάνατο που συνέβη πριν από 20 χρόνια και τη «σημάδεψε» ανεξίτηλα! Το ανατριχιαστικό περιστατικό βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από μία τρομερή συνέντευξη της τραγουδίστριας!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, μέσα από την οποία μίλησε για το συμβάν που της άλλαξε τη ζωή.

Αυτό δεν ήταν άλλο από τον θάνατο του αδερφού της. Έτσι μιλώντας στο περιοδικό Gala, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν λέγοντας:

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…».

Μελίνα Ασλανίδου: Συγκίνησε με το θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή «Θα σου πω μόνο...»!

Συγκίνησε η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή με την ανάρτηση της. «Θα σου πω μόνο όπου και να είσαι να είσαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων.

Χθες, ένας από τους πιο αγαπημένους και κορυφαίους τραγουδιστές που έχει φύγει από την ζωή, είχε την ονομαστική του εορτή.

Ο λόγος για τον Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο η Μελίνα Ασλανίδου είχε άριστες σχέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και φιλικές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους και έγραψε «Θα ήταν παράδοξο να σου πω χρόνια πολλά. Θα σου πω μόνο όπου και να είσαι να είσαι καλά και ότι μας λείπεις πολύ».

Μελίνα Ασλανίδου

Να σημειώσουμε πως ο γιος του Γιάννης Βαρδής, δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό.