Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της "καρφώνει" τον Πρίγκιπα Χάρι! «Φέρσου σαν άντρας»!

Τα βαριά του λόγια για τον σύζυγο της κόρης του!

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, δε διστάζει στιγμή και "καρφώνει" τον Πρίγκιπα Χάρι σχολιάζοντας: «Φέρσου σαν άντρας», αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα!

Ο Thomas Markle, ο οποίος ζει μόνιμα στο Μεξικό, έχει δώσει πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις στις οποίες επέκρινε την κόρη του λέγοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσει μαζί της. Δεν είχε παρευρεθεί στον γάμο του ζευγαριού το 2018 για λόγους υγείας και έκτοτε δεν έχει επαφή με την κόρη του. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Harry ούτε τον εγγονό του.

Στο μεταξύ το ζευγάρι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στον Καναδά, αφού οι Καναδοί μαζεύουν υπογραφές για να τους διώξουν!

Ωστόσο, δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει την κόρη του στο δικαστήριο, καθώς η εφημερίδα Mail on Sunday, την οποία έχει μηνύσει η Meghan επειδή δημοσίευσε μια ιδιωτική της επιστολή που του είχε στείλει, σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ως μάρτυρα.

«Η απομάκρυνση από την βασιλική οικογένεια πρόκειται να προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Ειλικρινά μου λείπει. Αυτή η απόφαση να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια προκαλεί μεγάλη σύγχυση, δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνει κανείς ή μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη ή γιατί συνέβη, δεν βγάζει νόημα.

Αν φτάσουμε να συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου, αυτό είναι υπέροχο-τουλάχιστον θα τους δω, αλλά δεν θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα λογαριασμών ούτε να ξεκινήσω μια δικαστική διαμάχη. Αγαπώ την κόρη μου και σίγουρα θα αγαπούσα και τον εγγονό μου και τον Χάρι αν τους γνώριζα. Φέρσου σαν άντρας και έλα να με γνωρίσεις».

Megxit: Η μητέρα της Μέγκαν σχολιάζει την απόφαση τους! Ποια η σχέση της με τον Χάρι;

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ σχολίασε την απόφαση τους για το Megxit! Ποια η σχέση της με τον Χάρι όπως την αποκάλυψε κοντινή τους πηγή;

Συγκεκριμένα η 63χρονη Ντόρια Ράγκλαντ, δήλωσε, σύμφωνα με πηγές του αμερικάνικου People: «Η κόρη μου είναι δυνατή και πάντα θα είναι καλά».

Η μητέρα της ζει μόνιμα στην Αμερική και μίλησε για τον οκτώ μηνών εγγονό της , Άρτσι, ως το «πιο χαριτωμένο μωρό». Μάλιστα φαίνεται πως έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον Χάρι.

«Αυτή και η Μέγκαν είναι τόσο κοντά. Ο Χάρι πραγματικά τα πάει καλά μαζί της. Κάθε νέα μαμά θέλει τη δική της μαμά κοντά της, τέτοιες στιγμές» είπε άλλη πηγή.

Ωστόσο το πλάνο τους να μετακομίσουν στον Καναδά, σιγά σιγά βουλιάζει, αφού οι Καναδοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους!