Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δημοσίευσε ίδιο βίντεο με τον Snik μέσα από το αμάξι! Φόρεσαν και την ίδια γούνα!

Έφτιαξαν tik tok και έκαναν χαμό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δημοσίευσε ίδιο βίντεο με τον Snik μέσα από το αμάξι!  Φόρεσαν και την ίδια γούνα!

Ίδιο βίντεο με τον Snik δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από το αμάξι τους. Μάλιστα, φόρεσαν και την ίδια γούνα αλλά και γυαλιά.

Το ζευγάρι μπορεί πλέον να μην κρύβει τον έρωτα του από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλές φωτογραφίες από εξόδους του.

Μάλιστα και στα social media δεν ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο πριν λίγες ώρες τους «τσακώσαμε» να έχουν βγει μαζί, και τους «πρόδωσε» το ίδιο βίντεο που δημοσίευσαν.

Συγκεκριμένα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και ο Snik έκαναν λογαριασμό στο Tik Tok και μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους βίντεο όπου έλεγαν τα ίδια λόγια, ενώ φορούσαν την ίδια γούνα αλλά και γυαλιά.

Το "μυστικό" του Snik που ήξεραν λίγοι, εσείς δεν το γνωρίζετε. Ακόμα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε άφωνη!

Snik: Βίντεο ντοκουμέντο από μαγαζί που τραγουδάει! Έγινε πανικός και δεν ήταν μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Χαμός έγινε σε μαγαζί που βγήκε να τραγουδήσει ο Snik κι έχουμε το βίντεο ντοκουμέντο από μέσα! Μπορεί να μην ήταν μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά έγινε πανικός με την εμφάνισή του!

Έχει γίνει πολύ αγαπητός και γνωστός στο ευρύ κοινό και υπάρχουν θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα! Πριν από λίγες ώρες ο Snik βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Ξάνθης και αποθεώθηκε!

Το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media!

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες γνωστός μουσικός άδειασε εντελώς τον Snik! "Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα" είπε!

Snik: Βγήκε να τραγουδήσει σε μαγαζί και μόνο που δεν του όρμησαν! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Βγήκε να τραγουδήσει σε μαγαζί ο Snik και μόνο που δεν του όρμησαν! Φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Έγινε μάκελειό με την παρουσία του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε μία από τις γνωστές... - βασικά θα το πω σεμνά και κόσμια - σε ένα από τα γνωστά extra που κάνουν οι διάσημοι! Δηλαδή τι εννοώ; Πολλοί είναι εκείνοι που κατά καιρούς κλείνουν σε κάποιο μαγαζί ένα guest! Έτσι είχε κανονίσει και το βράδυ της Κυριακής ο ράπερ και έγινε ο χαμός!

Βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Πειραιά και επικράτησε το αδιαχώρητο! Εκτός του ότι - σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες - έκαναν ουρά για να μπουν στο μαγαζί, κόντεψαν να το διαλύσουν κιόλας όταν εμφανίστηκε δίπλα στον dj να τραγουδήσει αφού ο ένας έσπρωχνε τον άλλον για να μπορέσουν να... τον ακουμπήσουν έστω και λίγο!

Snik: «Πνιγμένος» στη χλιδή ο σύντροφος της Παπαγεωργίου! Το χρυσό ρολόι και η αυτοκινητάρα εκατομμυρίων..

Μάλιστα, επειδή εγώ εδώ μιλάω πάντα με ντοκουμέντα και αποδείξεις... έχω φωτογραφίες! Αποκλειστικά και μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik ηλικία

Snik

Snik καταγωγή

Snik ξύλο

Snik νυχτερινό κέντρο

Snik λεφτά

Snik από που είναι

Snik πρώην

Ο ίδιος, όπως μου αναφέρθηκε από άτομο που βρέθηκε εκεί, ήταν αρκετά φιλικός με όλους αλλά δεν έδωσε πολλά δικαιώματα τύπου να βγάλει φωτογραφίες με πολλούς κλπ! Τραγούδησε, ήπιε το ποτάκι του και αποχώρησε κύριος...