Ελένη Φουρέιρα: «Πέταξε» τα ρούχα και τυλίχθηκε μόνο με ζώνες! Το καλσόν με δίχτυ έφερε «κόλαση»!

Το κορμί της μοίρασε εγκεφαλικά!

Ελένη Φουρέιρα: «Πέταξε» τα ρούχα και τυλίχθηκε μόνο με ζώνες! Το καλσόν με δίχτυ έφερε «κόλαση»!

Η Ελένη Φουρέιρα «πέταξε» τα ρούχα και τυλίχθηκε μόνο με ζώνες! Το καλσόν με δίχτυ έφερε «κόλαση» και δεν έχουμε ξαναδεί έτσι το κορμί της ποτέ!

Η τραγουδίστρια, έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Η Ελένη Φουρέιρα έβγαλε όλα της τα ρούχα και τυλίχθηκε μόνο με ζώνες, δημιουργώντας το πιο ανατρεπτικό look.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο προφίλ της E. Makkou, της γνωστής σχεδιάστριας για την οποία η δική μας Ιωάννα Μιχαλέα σας έχει μιλήσει αρκετές φορές. Το concept ηταν φοβερό και έφερε «κόλαση» στα social media, αφού τα likes στο Instagram ήραν φωτιά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Φουρέιρα: «Πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και μαζί «χαμό»!

Η Ελένη Φουρέιρα «πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και μαζί «χαμό», δείτε φωτογραφία!

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε από το ταίρι της, είναι όμως στα καλύτερά της! Η καριέρα της είναι στα top, το ίδιο και η φυσική της κατάσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα, «πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι, εκθέτοντας σε κοινή θέα το άψογο six pack της. Τα σχόλια πήραν φωτιά, μιας και αποφάσισε να κάνει και ένα wet look στα μαλλιά της, να βγάλει το μακιγιάζ και να κάνει κοντινό στο πρόσωπο. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram και πείτε μας, δεν ήταν fuego;

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε σατέν φόρεμα και καλσόν από δίχτυ! Ο Μποτία την είδε και "τρελάθηκε"!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι την ανατροπή μιας και έβαλε ένα υπέροχο μπλε σατέν φόρεμα. Την παράσταση "έκλεψε" το καλσόν από δίχτυ που φόρεσε! Μόλις την είδε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία, "τρελάθηκε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι σκέτη "φωτιά" ό,τι και να φορέσει! Δε θα μπορούσε ωστόσο να περάσει απαρατήρητη, η εμφάνιση που έκανε με το υπέροχο σατέν φόρεμα σε στιλ lingerie!

Το χρώμα της ταίριαζε υπέροχα, ενώ δε δίστασε να το συνδυάσει και με ένα διχτυωτό καλσόν! Για μία ακόμη φορά, η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις!