Μαρέβα Μητσοτάκη: Βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της! Η τρυφερή αγκαλιά με τον Κυριάκο!

Όμορφες στιγμές εκτός Ελλάδας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρέβα Μητσοτάκη: Βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της! Η τρυφερή αγκαλιά με τον Κυριάκο!

Στον τόπο καταγωγής της βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Κυριάκο. Η κοινή φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά.

Το ζευγάρι χθες στο Άουσβιτς, στο πλαίσιο της επετείου των 75 χρόνων από την απελευθέρωση του στρατοπέδου από τις Συμμαχικές Δυνάμεις, το 1945.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε μοιραστεί με τον Κυριάκο μια τρυφερή στιγμή από τις βόλτες τους, έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις.

[/OEmbed]

Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, ο παππούς της Φίλιππος ήταν ναυπηγός (από την πλευρά της μητέρας της), ενώ ο παππούς της Ματθαίος (πολωνικά: Mateusz) Γκραμπόφσκι (από την πλευρά του πατέρα της), είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία, της οποίας ήταν πρόεδρος. Ο πατέρας της συνέχισε τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο Λονδίνο και διατηρούσαν την γκαλερί Γκραμπόφσκι. Από την πλευρά της μητέρας της, Ήβης Γόντικα, είναι (δεύτερου βαθμού) ανηψιά του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Στάθη.

Να σημειώσουμε πως χθες η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα πολλών άλλων διάσημων ονομάτων και μη, θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο γήπεδο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τα χειροκροτήματα και οι πανηγυρισμοί! (Βίντεο)

Τα χειροκροτήματα και οι πανηγυρισμοί της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία βρέθηκε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γήπεδο!

Στην αμερικανική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, αγώνα ΝΒΑ.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκατσε δίπλα από τον πάγκο των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και είδε την ομάδα της πρωτεύουσας να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τους Μπόστον Σέλτικς με 99-94. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακρίνεται στο βίντεο στο 0:58 (ακριβώς δίπλα στον πάγκο τον Ουίζαρντς μαζί με τη σύζυγό του)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει Πρωτοχρονιά με φόρμα!

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανέβηκε στο βουνό με sport look! Πού ήταν η Μαρέβα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση με sport look! Ανέβηκε στο βουνό για να κάνει mountain bike σε μία μικρή του εξόρμηση, ωστόσο όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η σύζυγός του, Μαρέβα.

Ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά δραστήριος και δε χάνει την ευκαιρία για μία μικρή περιπέτεια στην εξοχή. Έτσι, με αφορμή την επίσκεψή του στα Μετέωρα, αποφάσισε να κάνει mountain bike.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την αγάπη του στον αθλητισμό.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στέλνοντας ένας μήνυμα σε όλους τους λάτρεις του sport!

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτω από τη φωτογραφία του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπήκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου και τους άφησε όλους άφωνους με αυτή την κίνηση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου και τους άφησε όλους άφωνους με αυτή την κίνηση που έκανε προς τους πιλότους.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας έχει συνηθίσει στον "απλό" τρόπο ζωής, ενώ είναι πολύ κοινωνικός και μιλάει με όλους τόσο στο δρόμο, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Πριν λίγες ώρες επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κίνα μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία αυτή ωστόσο, μερικοί έμειναν έκπληκτοι, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε μέσα στο πιλοτήριο και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους πιλότος.