"Χαμός" στο παλάτι! Αυτή είναι η νόθα κόρη του βασιλιά Αλβέρτου που έγινε βασίλισσα στα 51 της!

Θα τα πάρει όλα!

"Χαμός" επικρατεί στο παλάτι με την είδηση πως νόθα κόρη του βασιλιά Αλβέρτου έγινε βασίλισσα στα 51 της! Ετοιμάζεται να τους τα πάρει όλα; Ο βασιλιάς την αναγνώρισε και αναμένονται μεγάλες αλλαγές!

Η Ντελφίν Μποέλ - γλύπτης στο επάγγελμα - είχε δώσει δικαστικό αγώνα επί 6 χρόνια προκειμένου να αποδείξει ότι ο 85χρονος βασιλιάς Αλβέρτος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Και πλέον, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως πριγκίπισσα ενώ δικαιούται και το 1/8 της περιουσίας του.

Η ανακοίνωση του βασιλιά Αλβέρτου σχετικά με την αναγνώριση της κόρης του, Ντελφίν Μποέλ

Μετά από μια μακρόχρονη δικαστική μάχη κατά την οποία ο βασιλιάς Αλβέρτος απέρριπτε τους ισχυρισμούς της Ντελφίν Μποέλ, ο δικηγόρος του βασιλιά, Αλέν Μπερενμπούμ, εξέδωσε μια ανακοίνωση χθες το βράδυ στην οποία αναφέρεται: «Η Αυτού Μεγαλειότης ο βασιλιάς Αλβέρτος Β’ έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA , στο οποίο συνεργάστηκε κατόπιν αιτήματος του εφετείου των Βρυξελλών. Τα επιστημονικά συμπεράσματα δείχνουν πως είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Ντελφίν Μποέλ. Αν και υπάρχουν επιχειρήματα και νομικές αντιρρήσεις που δικαιολογούν πως η νόμιμη πατρότητα δεν σημαίνει απαραίτηα βιολογική πατρότητα, ο βασιλιάς Αλβέρτος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αυτά τα επιχειρήματα και να τελειώσει με τιμή και αξιοπρέπεια αυτή την επώδυνη διαδικασία. Ο βασιλιάς Αλβέρτος επιμένει πως από την γέννηση της κυρίας Ντελφίν Μποέλ δεν συμμετείχε σε καμία οικογενειακή, κοινωνική ή εκπαιδευτική απόφαση σχετική με την κυρία Ντελφίν Μποέλ και ότι πάντα σεβόταν τον δεσμό που υπήρχε μεταξύ της κυρίας Ντελφίν Μποέλ και του νόμιμου πατέρα της».

Απαντώντας στην είδηση αυτή, ο δικηγόρος της Μποέλ, Αλέν Ντε Ζονκγ, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν θα σχολιάσουμε προς το παρόν». Η 51χρονη Μποέλ είχε ζητήσει την αναγνώρισή της από τον Αλβέρτο πριν από 20 χρόνια, αλλά οι εκκλήσεις της απορρίφθηκαν, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στοιχεία πως ο βασιλιάς ήταν παρόν στην παιδική της ηλικία. Ως παιδί μάλιστα, λέγεται πως τον αποκαλούσε Papillon (πεταλούδα).

νόθα βασίλισσα 51 χρόνων

Η μάχη της Ντελφίν Μποέλ για την αναγνώριση από τον πατέρα της
Σύμφωνα με την εφημερίδα Het Nieuwsblad, και επικαλούμενη πηγές από το κοντινό της περιβάλλον, η Ντελφίν Μποέλ κατέφυγε στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2013, όταν το μεγαλύτερο από τα δύο παιδιά της, η Ζοζεφίν, βρέθηκε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία και ένιωσε την απουσία του πατέρα της.

Η απαίτηση της Μποέλ έγινε και πάλι έντονη το περασμένο φθινόπωρο, όταν το εφετείο έκρινε πως ο Ζακ Μποέλ, με τον οποίο είχε μεγαλώσει, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Το δικαστήριο ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα του νοσοκομείου Erasmus να κάνει ένα τεστ για να συγκρίνει το DNA της με αυτό του βασιλιά Αλβέρτου. Ο βασιλιάς, τελικά συμφώνησε να δώσει ένα δείγμα σάλιου, μετά τις απειλές του δικαστηρίου να του επιβάλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για κάθε μέρα άρνησης.


Την ημέρα που ο βασιλιάς Αλβέρτος παραιτήθηκε από τον θρόνο πριν από 7 χρόνια, επικαλούμενος την κακή υγεία του, η μητέρα της Μποέλ, η βαρόνη Sybille de Selys Longchamps, μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση της με τον βασιλιά σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά επειδή είχα κάποια μόλυνση» είπε για την σχέση, που εκτεινόταν από το 1966 έως το 1984. «Δεν λαμβάναμε καν προφυλάξεις. Ήταν μια υπέροχη περίοδος. Η Ντελφίν είναι παιδί του έρωτα. Ο Αλβέρτος δεν ήταν η πατρική φιγούρα αλλά ήταν πολύ γλυκός απέναντί της».

Στα 51 της πριγκίπισσα
Ο δικηγόρος της Ντελφίν Μποέλ, Αλέν Ντε Ζονγκ, είχε δηλώσει στην βελγική εφημερίδα De Morgan το 2014 πως οι φιλοδοξίες του πελάτης της δεν είναι να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά να τερματίσει ένα στίγμα. Όπως είχε πει: «Εάν η βασιλική οικογένεια μπει σε ένα αεροπλάνο, όλη μαζί και έχει ένα ατύχημα, ή όπως αυτό οπυ συνέβη στο Νεπάλ, και σκοτώθηκαν από έναν τρελό άνδρα, τότε θα μπορούσε να γίνει βασίλισσα. Αλλά οι φιλοδοξίες της δεν φτάνουν τόσο μακριά. Πρόκειται περισσότερο για το τέλος ενός στίγματος».

Πάντως, η Ντελφίν Μποέλ μπορεί πλέον να αποκαλείται και νομικά πριγκίπισσα και έχει δικαίωμα σε μερίδιο της περιουσίας του βασιλιά Αλβέρτου Β’ , όταν πεθάνει και πάλι όμως το ποσό αυτό θα εξαρτηθεί από το ένα πεθάνει πριν από την σύζυγό του Πάολα. Σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο του βασιλιά, η Πάολα θα κληρονομήσει την μερίδα του λέοντος της περιουσίας του βασιλιά Αλβέρτου, η οποία θα περάσει αργότερα στα παιδιά που απέκτησαν στον γάμο τους, δηλαδή, τον βασιλιά Φίλιπ, την πριγκίπισσα Άσντριντ και τον πρίγκιπα Λόρεντ.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ και δέος στο Buckingham! Η Diana στοιχειώνει το παλάτι! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ!

Σοκ και δέος επικρατεί στο Buckingham, με την είδηση πως η Diana στοιχειώνει το παλάτι! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ, αλλά και των υπηρετών, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η σχέση τους ναι μεν είχε πολλά σκαμπανευάσματα, όμως όπως είναι γνωστό ήταν κυρίως περίπλοκη τις περισσότερες φορές, και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σήμερα.

Αν και η πριγκίπισσα πέθανε τον Αύγουστο του 1997, το "φάντασμά" της καλά επικρατεί και "στοιχειώνει" τους διαδρόμους του παλατιού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλάνε για το φάντασμά της, έπειτα από τον απάνθρωπο "χαμό" της, άλλωστε. Η ίδια φαίνεται πως κάνει την ζωή όλων πιο δύσκολη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Μερικοί υπηρέτες μάλιστα αναφέρθηκαν σε αίσθηση "αναταραχής" επειδή νόμιζαν ότι το παλάτι ήταν στοιχειωμένο.

Ένας γείτονας κλήθηκε και επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ένα μυστηριώδες συναίσθημα στην αύρα, και ότι η τραυματική και βίαιη φύση του θανάτου της Νταϊάνα θα μπορούσε να φταίει για μια τέτοια διαταραχή. Στο άκουσμα αυτών των νέων, η βασίλισσα συγκέντρωσε μερικούς ανθρώπους κοντά της για προστασία.

Το 2001, μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μάλιστα είχε προγραμματίσει μια τελετή γενικού καθαρισμού που αποσκοπούσε στο να φέρει την ειρήνη πίσω στο σπίτι της χώρας.

Εσείς το ξέρατε πως η Diana ζούσε στη "σκιά" της Camilla; Δεν θα πιστέψετε το άγριο σκηνικό που "παίχτηκε" στο παλάτι!