Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή;

Πληροφορίες - φωτιά!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή;

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άσχημο τσακωμό και έχουμε λεπτομέρειες!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η ίδια έχει μαζέψει τα πράγματά της εδώ και μέρες, ενώ τον έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Ο λόγος για τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά και την κούκλα δικηγόρο Μαρία Λαθούρη. Αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για παροδική κρίση ή για οριστικό φινάλε!

Να θυμίσουμε ότι χώρισε και η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Μετά από 13 χρόνια έβαλαν τέλος;

Έβαλαν τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης; Αν ισχύει πρόκειται για ένα χωρισμό «βόμβα» στην showbiz!

Εκείνος 41, εκείνη 35 και μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας κι έναν αρραβώνα που έλαβε χώρα το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς;

Ο λόγος για τον Jesse Metcalfe και την συνάδελφό του Cara Santana. Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν διαψεύσει τις φήμες χωρισμού που αιωρούνταν εδώ και τρεις εβδομάδες αλλά μόλις σήμερα το περιοδικό People Αμερικής επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα.

Jesse Metcalfe Cara Santana

Μετά τα νέα του χωρισμού, ήρθαν και οι φωτογραφίες του γόη του Hollywood αγκαλιά με δύο γυναίκες: με την ξανθιά ηθοποιό Jade Albany αλλά και με το διάσημο μοντέλο Livia Pillmann.

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως και ένα ελληνικό ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του!

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Κορυφαία τραγουδίστρια τα "έσπασε" με τον αγαπημένο της!

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός για αυτό το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Αυτή η κορυφαία τραγουδίστρια το πήρε απόφαση και τα "έσπασε" με τον αγαπημένο της μετά από τρία χρόνια!

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στους κύκλους των celebrities, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή και η είδηση του χωρισμού, ενός ακόμη γνωστού ζευγαριού, ανάμεσα στο οποίο μπήκε η πεθερά!

Ο λόγος για την Ριάνα και τον σύντροφό της, Hassan Jameel, οι οποίοι έκανα γνωστό το χωρισμό τους, όχι όμως και το λόγο πίσω από αυτόν!

«Έκανα μία νέα σχέση και σημαίνει πολλά για μένα. Ήταν κάτι σαν “χρειάζομαι να αποκτήσω χρόνο για αυτό το πράγμα”. Ακριβώς όπως φροντίζω τις επιχειρήσεις μου, έχω την ανάγκη να φροντίσω και αυτό. Θα “κλείσω” τα πάντα για δυο ημέρες, για τρεις κατά καιρούς. Στην ατζέντα μου αυτή τη στιγμή έχουμε την “άσημη” R. που σημαίνει μέρες για προσωπικό χρόνο. Είναι κάτι καινούργιο για μένα» είχε δηλώσει παλαιότερα η Ριάνα.

χωρισμός ριάνα