Προκαλεί ανατριχίλα το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον Κόμπι Μπράιαντ! «Ο Κόμπι είχε πάθος»

Τα σπαρακτικά λόγια του!

Προκαλεί ανατριχίλα το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον Κόμπι Μπράιαντ! «Ο Κόμπι είχε πάθος»

Σκέτη ανατριχίλα προκαλεί το μήνυμα που έστειλε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μία μέρα μετά τον αιφνίδιο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, στον ίδιο αλλά και στην οικογένειά του. Μίλησε για τον αθλητή, εξηγώντας πως ο Κόμπι είχε πάθος για το άθλημα.

O ποδοσφαιριστής ήταν στενός φίλος του αστέρα του ΝΒΑ, μιας και τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει μόνιμα με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες.

Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έγραψε:

Σπαρακτική ήταν και η δήλωση του Λεμπρόν Τζέιμς για τον στενό του φίλο!

«Μου πήρε ώρες να βρω να γράψω και ακόμα οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν πως αισθάνομαι για τον τραγικό χαμό του Κόμπι. Ήταν εξαιρετικός αθλητής, σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι δύσκολο να τα γράφω αυτά, αλλά είναι εξίσου σπαρακτικό το γεγονός πως χάσαμε κι ένα εξαιρετικό παιδί, την όμορφη και ταλαντούχα Τζιάνα.

Η αφοσίωση που επέδειξε ο Κόμπι στο άθλημα είναι τέτοια από την οποία αξίζει να εμπνευστεί κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε με πόνο και επέστρεψε για να τελειώσει το ματς, με ενέπνευσε να γίνω καλύτερος.

Ορισμένες φορές πηγαίνω απλά στα παιχνίδια και όταν το ρολόι είχε μονάχα 2 λεπτά ν' απομένουν, ήξερα ότι θα βλέπαμε κάτι τρομερό. Ο Κόμπι πάντοτε μιλούσε για τη Βανέσα και τα όμορφα κορίτσια του για τα οποία ήταν περήφανος.

Ο Κόμπι είχε πάθος με την οικογένειά του και το μπάσκετ. Προοριζόταν να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές αγοριών και κοριτσιών να αγαπήσουν το μπάσκετ όπως εκείνος. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει... Οι ευχές εμού και της οικογένειάς μου πηγαίνουν στη Βανέσα και τα κορίτσια, την μπασκετική οικογένεια του Κόμπι και φυσικά στις οικογένειες όλων όσων χάθηκαν τραγικά χθες...».

Το σπαρακτικό μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ για τον Κόμπι Μπράιαντ! «Ήσουν τόσο πολλά για εμάς»

Η Τζένιφερ Λόπεζ, συντετριμμένη από τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα στην οικογένεια του αθλητή. «Ήσουν τόσο πολλά για εμάς» έγραψε.

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης από τον τραγικό χαμό του κορυφαίου αστέρα του ΝΒΑ, και με τη σειρά της και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι στενή φίλη με την οικογένεια Μπράιαντ.

Έτσι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη σύζυγο του «Black Mamba»:

«Οικογένεια. Καθώς κοιτώ όσα γράφονται για τον Kobe και θυμόμαστε με τον Alex στιγμές και αναμνήσεις για αυτόν, η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετρά περισσότερο είναι η οικογένεια. Όλοι αισθανόμαστε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια αυτή, αλλά αυτό είναι ένας κόκκος άμμου σε σύγκριση με αυτό που περνά η Vanessa αυτή τη στιγμή. Στέλνω όλη μου την αγάπη και προσευχόμαστε για εσάς, τα παιδιά σας και τις άλλες οικογένειες που συμμετείχαν στα τραγικά γεγονότα. Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι να χάσεις ένα παιδί και έναν σύζυγο την ίδια μέρα. Vanessa, προσεύχομαι να σου δώσει δύναμη ο Θεός και να σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα του δρόμου μέσα από αυτό το αδιανόητο τραγικό περιστατικό που συνέβη. Επίσης ο Θεός να είναι μαζί σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτήν την αδιανόητη τραγωδία. Kobe ήσουν τόσα πολλά για εμάς και θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά σου, την ηθική σου, την έμπνευση και την καρδιά σου».

Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα ταυτοποιήθηκαν όλα τα πτώματα που σκοτώθηκαν από την πτώση του ελικοπτέρου.