My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Πήρε τον έξτρα βαθμό για το Gala!

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μετά από ψηφοφορία των παικτριών, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια!

Οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και η Κορίνα Αδραμιτίδου, η οποία είχε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο με τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος της τραγούδησε Μαζωνάκη!

Μετά από την ψηφοφορία των κοριτσιών, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Στέλλα Πάσσαρη η οποία με το look της "έκλεψε" την παράσταση και απέσπασε τον έξτρα βαθμό για το Gala!

Στέλλα Πάσσαρη νικήτρια

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "ξεμπρόστιασε" την Κιάρα Μαρκέζη! «Φοράς ρούχα που έχει και η Ραμόνα»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο και "ξεμπρόστιασε" την Κιάρα Μαρκέζη για τα looks που επιλέγει! «Φοράς ρούχα που έχει και η Ραμόνα» της είπε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους κριτές κατηγορεί την Κιάρα Μαρκέζη για τις επιλογές της!

Σήμερα ωστόσο, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για όσα βλέπει και όσα του στέλνουν! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην Κιάρα πως καθημερινά του στέλνουν εμφανίσεις της Ραμόνα οι οποίες είναι ίδιες με τις δικές της.

Η παίκτρια με τη σειρά της, θέλησε να δικαιολογηθεί εξηγώντας πως μόνη της βρίσκει τα concept της και πως η ίδια επιλέγει τα ρούχα της.

Ο κριτής ωστόσο φάνηκε να μην πείθετε και τόσο, ενώ και η Έλενα Χριστοπούλου συμφώνησε λέγοντας: «Ενώ εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν»!

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, ο Λάκης Γαβαλάς είχε σηκωθεί και τραγούδησε Γιώργο Μαζωνάκη!

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη! «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε άλλη μία κόντρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δε δίστασε και "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη σχολιάζοντας: «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο αγαπημένος κριτής του My Style Rocks, μοιράζει τους άσους σαν να μην υπάρχει αύριο και δε διστάζει να έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλες τις παίκτριες!

Έτσι αφού στο στόχαστρό του βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, σειρά είχε και η Κιάρα Μαρκέζη στην οποία είπε:

«Τι να πω εγώ; Ο λόγος μου περισσεύει. Την πήρες την δουλειά άρα αυτά που σου είπα χθες δεν έχουν καμία ισχύ. Είναι σα να λέω ότι μου κατέβει. Εσύ πήγες, την πήρες την δουλειά γιατί ήσουν πολύ σωστά ντυμένη και επειδή ξέρεις πολλά πράγματα και επιμένεις σε αυτό το πράγμα, τι να σου πω εγώ;», είπε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης και όταν άκουσε την απάντηση που έδωσε η Κιάρα Μαρκέζη είπε: «Να σε ρωτήσω κάτι; Λέει κάπου το θέατρο της Παρασκευής; Δηλαδή τώρα μου απαντάς και μου λες της άρεσε το street style; Τώρα σοβαρά; Καλά το λες, για να το λες. Εκεί που πας δεν ντύνεσαι έτσι. Για να κάνεις casting φωτογράφων πρέπει να φοράς χρώμα, πρέπει τα μαλλιά σου να είναι πιο φουντωτά. Πραγματικά σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά αν θέλεις να παίξουμε θέατρο γίνεται. Σταμάτα να παίζεις θέατρο. Σταμάτα».