Γιώργος Νταλάρας: Συγκινεί με το "αντίο" του στον Γιώργο Κοτανίδη!

«Αυτός ο γενναίος άνθρωπος...»

Γιώργος Νταλάρας: Συγκινεί με το

Ο Γιώργος Νταλάρας θέλησε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο Γιώργο Κοτανίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή και έτσι με το "αντίο" του συγκινεί!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε στενή φιλία με τον ηθοποιό και έτσι θέλησε με την σειρά του να του πει "αντίο", αφού σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή του.

Έτσι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Αυτός ο γενναίος άνθρωπος με την ευγενική καρδιά, το καθαρό μυαλό, την νεανική ψυχή, το ταλέντο, τη βαθιά γνώση και αφοσίωση στην τέχνη του και στους συνανθρώπους του, δεν ζει πια ανάμεσά μας. Στην οικογένεια του και στους φίλους του θα μείνει όμως πάντα ζωντανό το παράδειγμα της ελεύθερης και ασυμβίβαστης ζωής του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε.»

Γιώργος Κοτανίδης: Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό! Ρίγος συγκίνησης!

Πένθος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό προκαλεί ρίγος συγκίνησης σε όλους!

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο εκδοτικός οίκος «Κείμενα», με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook!

Τα μηνύματα πέφτουν βροχή, με τον έναν να στέλνει συλλυπητήρια μετά τον άλλον στα social media. Άλλοι μοιράζονται προσωπικές στιγμές και άλλοι τον αποχαιρετούν, με μεγάλη θλίψη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης! Χτες τον έβλεπα σε μια διαφήμιση να κάνει τζοκινγκ και να διαφημίσει χάπια ευζωίας. Λίγες μέρες πριν αγκαλιαστήκαμε στο Φίλιον με την ευχή να’ μαστε καλά να διαφωνούμε! Φίλοι από το ‘65, από τις μέρες του ΦΟΘΚ (Φοιτητικός Ομιλος Θεατρου και Κινηματογράφου) στο ΑΠΘ, μετά το 1967 διασταυρωθήκαμε στις αντιστασιακές οργανώσεις, ύστερα στο «κολλέγιο» του Κορυδαλού και στη συνέχεια στο Ελεύθερο Θέατρο, αυτό το μοναδικό πείραμα, που στα χρόνια της δικτατορίας κελάηδησε την Μεταπολίτευση. Ένα καυτό αυγουστιάτικο βράδυ βρεθήκαμε σ’ένα θερινό σινεμά, οι δυο μας σχεδόν οι μόνοι θεατές των «Γενναίων του Μπρανκαλεόνε», το έργο με το οποίο αυτοσαρκαζόμασταν για τις αντιστασιακές και επαναστατικές μας περιπέτειες. Ένα άλλο βράδυ παραμονή πρωτοχρονιάς συναντηθήκαμε έξω από έναν κινηματογράφο στην Ακαδημίας, που δεν έπαιζε τελευταία παράσταση, κι αποφασίσαμε να υποδεχτούμε παρέα και με τη Μυρσίνη τον καινούργιο χρόνο αναπολώντας τα χρόνια και τις πορείες μας. Ωραίος και ελαφροπατητής ο Γιώργος, πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε από τη ζωή στη μνήμη».


«Κι εγώ, τώρα, με ποιον θα τσακώνομαι για το ποιος έχει πιο μεγάλη μύτη; Δεν είσαι εντάξει…».

«Καλό ταξίδι Γιώργο Κοτανίδη. Αντιγόνη μου, θερμά συλλυπητήρια. Είχες πραγματικά σπουδαίο μπαμπά».

«Γιώργο μου, μας μεγάλωσες σαν αδέρφια με την Αντιγόνη και την Εύα και θα σε ευγνωμονώ πάντα για αυτό και για όλες τις ωραίες μας στιγμές που περάσαμε μαζί. Εκδρομές, λούνα παρκ, τραγούδια, μουσεία, αστεία, γέλια, θέατρα, ποντιακούς χορούς, ιστορίες , πολλές ιστορίες ..Για τη Χούντα και τα βασανιστήρια, για το Πολυτεχνείο, για το Θέατρο, για τον Δον Κιχώτη , για τους αρχαίους Ελληνες. Εκτός όλων των άλλων όμως που ξέρει και βλέπει ο πολύς ο κόσμος ήσουν ΚΑΙ ένας υπέροχος μπαμπάς. Αποχαιρετάμε με ραγισμένη καρδιά έναν Ενάρετο και Ευγενή Έλληνα που έφυγε άδικα και άτυχα. Δώσε φιλιά και στο δικό μου μπαμπά και να περνάτε γαμάτα… Εύα μου, Αντιγόνη μου .. αδελφούλες μου…».

«Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Κοτανίδης, και η παρέα της Αθήνας άρχισε να λιγοστεύει επικίνδυνα. Ένα μήνα πριν ακριβώς με ανάρτηση του εδώ αποχαιρετούσε τον Θάνο Μικρούτσικο. Ποιός να το λεγε πως θα ήταν ο επόμενος. Αν αυτό που θα μείνει από όλους μας είναι η μνήμη, ζήσαμε μαζί εξαιρετικές στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω. Στην Εύα και στο Αντιγονάκι μας, όλη μου την αγάπη».

«Υπέροχη ευγενική παρουσία.. Ήθος & Υποκριτική!!»

«Κρίμα αξιοσέβαστε συνονόματε. Χαίρομαι που σε γνώρισα. Λυπάμαι που έφυγες. Καλό ταξίδι».

«Θα παραμείνετε μέσα στην καρδιά και την σκέψη μου.. Ήσασταν και θα είστε Φάρος αναμμένος.. Λυπάμαι τόσο πολύ… Αλλά θα κρατώ το όμορφο της γνωριμίας.. Καλό ταξίδι σε ελεύθερο ουρανό, αγαπημένε φίλε….».

«Τι γίνεται ρε παιδιά; Πριν λίγες μέρες ήταν μαζί μας στο "Θέατρο Τέχνης" στη βραδιά μνήμης του Γιώργου Σκούρτη. Εφυγε νωρίς "γιατί ήταν λίγο αδιάθετος"! Πού να το φανταζόμουν…Γεια σου, ρε Γιώργο…».

«Αυτό πόνεσε! Χάθηκε ο πιο ΕΥΓΕΝΗΣ Έλληνας!»


Θλίψη ωστόσο προκλήθηκε και με την είδηση πως «έσβησε» γνωστός ηθοποιός ο οποίος ήταν γιος παρουσιαστή...