Master Chef: Αδιανόητο! Πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και οι κριτές "τρελάθηκαν"!

Δεν σχολίασαν καν το πιάτο του!

Master Chef: Αδιανόητο! Πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και οι κριτές

Το αδιανόητο έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, μιας και ένας παίκτης πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και όπως ήταν φυσικό, "τρελάθηκαν" οι κριτές με την λογική του!

Οι οντισιόν του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής συνεχίζονται και μαζί τους και τα ευτράπελα!

Ένας από τους πλέον γνωστούς κανόνες του Master Chef, είναι πως οι παίκτες δεν θα έπρεπε να έχουν έτοιμα φαγητά μαζί τους. Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο φάνηκε να μην έχει καταλάβει τον κανόνα αυτό, παρόλο που βρέθηκε για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό.

Λίγο νωρίτερα στο μεταξύ, ένας διαγωνιζόμενος μπήκε και "σάρωσε" τα ναι των κριτών!

Έτσι ενώ εξηγούσε στους κριτές τι θα μαγειρέψει, τους ανέφερε πως έχει και κονσέρβα, και εκείνοι αμέσως του απάντησαν πως αν βάλει τα φασόλια στο πιάτο θα ακυρωθεί.

Στη συνέχεια δοκίμασαν το πιάτο του ωστόσο δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς καν να σχολιάσουν το πιάτο.

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλους τους κριτές! «Δε δείχνεις ωριμότητα»

Ο πρώτος κιόλας παίκτης που εμφανίστηκε στις οντισιόν του Master Chef, κατάφερε και έκανε έξαλλους τους τρεις κριτές με το στιλ του! «Δε δείχνεις ωριμότητα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο πρώτος αυτός παίκτης μπήκε μέσα στην κουζίνα φορώντας ένας ζευγάρι παράξενα γυαλιά και ένα χαβανέζικο πουκάμισο.

Όπως εξήγησε στους κριτές, τα γυαλιά αυτά είναι το γούρι του και τα φοράει συνέχεια, ωστόσο αργότερα οι κριτές του ζήτησαν να τα βγάλει μιας και δεν αρμόζει αυτή η εμφάνιση μέσα σε μία κουζίνα.

Έτσι αφού τα έβγαλε, οι κριτές του έκαναν μία σκληρή κριτική, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του εξηγεί πως ο ίδιος δε θα τον έπαιρνε στη δουλειά ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς του έδωσε ένα "όχι".

Ωστόσο ο παίκτης κατάφερε να πάρει τα δύο ναι που ήθελε μιας και το φαγητό του ήταν πολύ νόστιμο.

Master Chef: Οι οντισιόν συνεχίζονται με μπόλικο χιούμορ! Τι θα δούμε σήμερα;

Ο οντισιόν στον δημοφιλές διαγωνισμό μαγειρικής του Star, Master Chef, συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν θα έχουν και σήμερα μπόλικο χιούμορ! Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Το ταμπεραμέντο και η θετική ενέργεια δεν λείπουν από τους υποψήφιους. Αυτά και μόνο όμως δεν είναι ικανά για να τους περάσουν στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να αποδείξουν πως όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί και στα πιάτα, που θα παρουσιάσουν στον Σωτήρη Κοντιζά, στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ίσως όμως τα πράγματα να είναι ακόμα πιο σοβαρά φέτος και ο ανταγωνισμός ακόμα πιο έντονος. Η φιλοδοξία και η επιμονή στο στόχο ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στις audition.

Δείτε πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης, η χθεσινή πρεμιέρα του Master Chef!