Master Chef: Η αποκάλυψη έγινε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς βαφτίζει τον γιο του!

Το "πρόδωσε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Master Chef: Η αποκάλυψη έγινε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς βαφτίζει τον γιο του!

Η αποκάλυψη για τον Σωτήρη Κοντιζά έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef και μάλιστα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ο αγαπημένος σεφ βαφτίζει τον γιο του!

Με αφορμή την εμφάνιση ενός παίκτη που δουλεύει σε ανθοπωλείο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά.

Συγκεκριμένα, ο κριτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του διαγωνιζόμενου, ενώ τον ρώτησε και πού βρίσκεται το ανθοπωλείο του!

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο ρωτά ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι γιατί θέλει να βαφτίσει τον γιο του!

Είδατε στο μεταξύ το plus size model που μπήκε στην κουζίνα και "τρέλανε" τους κριτές;

Master Chef: Ο παίκτης που μπήκε και "σάρωσε" τα «ναι» των κριτών! Του κράτησαν το πιάτο!

Αυτός ο παίκτης, στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, μπήκε μέσα στην κουζίνα και με αυτό που μαγείρεψε "σάρωσε" τα 3 «ναι» των κριτών! Τους άρεσε τόσο πολύ που στο τέλος του κράτησαν το πιάτο!

Ο Γιάννης έρχεται από τις Φιλιππίνες και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους κριτές τόσο με την οργάνωση που είχε στον πάγκο του όσο και με το χαμόγελό του.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι στην Αθήνα εδώ και χρόνια, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η ιστορία του για τον αιφνίδιο χαμό του πατέρα του.

Έτσι, αφού μαγείρεψε έναν... φιλιππινέζικο μουσακά για τους κριτές, εκείνοι του είπαν αμέσως το ναι και αντάλλαξαν το πιάτο του με μία ποδιά!

Στο μεταξύ με το που ξεκίνησε το επεισόδιο, ένας παίκτης κατάφερε να κάνει έξαλλους τους κριτές!

Master Chef: Οι οντισιόν συνεχίζονται με μπόλικο χιούμορ! Τι θα δούμε σήμερα;

Ο οντισιόν στον δημοφιλές διαγωνισμό μαγειρικής του Star, Master Chef, συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν θα έχουν και σήμερα μπόλικο χιούμορ! Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Το ταμπεραμέντο και η θετική ενέργεια δεν λείπουν από τους υποψήφιους. Αυτά και μόνο όμως δεν είναι ικανά για να τους περάσουν στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να αποδείξουν πως όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί και στα πιάτα, που θα παρουσιάσουν στον Σωτήρη Κοντιζά, στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ίσως όμως τα πράγματα να είναι ακόμα πιο σοβαρά φέτος και ο ανταγωνισμός ακόμα πιο έντονος. Η φιλοδοξία και η επιμονή στο στόχο ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στις audition.

Δείτε πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης, η χθεσινή πρεμιέρα του Master Chef!