Σε χωριστούς ημιτελικούς η Ελλάδα και η Κύπρος! Με ποια σειρά θα τις δούμε;

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες!

Σε χωριστούς ημιτελικούς η Ελλάδα και η Κύπρος! Με ποια σειρά θα τις δούμε;

Οι διοργανωτές της Eurovision ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των ημιτελικών, με την Ελλάδα και την Κύπρο να βρίσκονται σε διαφορετικούς. Μάθετε αναλυτικά με ποια σειρά θα δούμε τις δύο χώρες.

Ο Μάιος πλησιάζει και σιγά σιγά όλα ετοιμάζονται για τον πιο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης!

Έτσι, οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν αντίστοιχα στις 12 και στις 14 του Μαΐου, με τον μεγάλο τελικό να λαμβάνει χώρα στις 16 του μήνα.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό ενώ η Κύπρος στον δεύτερο.

Στο μεταξύ σήμερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε το δικό της σχόλιο για την επιλογή της Στεφανίας Λυμπεράκη!

Eurovision: Εσείς τα ξέρατε για την φετινή εκπρόσωπο; Και όμως είναι...

Εσείς τα ξέρατε για την φετινή εκπρόσωπο της Eurovision; Η παίκτρια που αποτελεί μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, και όμως μπορεί να είναι μόνο 18 ετών, ωστόσο είναι πολύ πιο διάσημη από ότι περιμένατε!

H Στεφανία Λυμπεράκη, ή όπως προτιμά η ίδια "Stefania", αποτελεί το απόλυτο teen icon στην Ολλανδία!

Η νεαρή έχει δημιουργήσει ένα δυνατό κοινό, ενώ παράλληλα με το τραγούδι τόλμησε και δοκίμασε τον εαυτό της στο ρόλο της ηθοποιού αλλά και της παρουσιάστριας.

Αν σας θυμίζει κάτι, αυτό είναι γιατί την είχαμε δει και εμείς εδώ, να τραγουδά στα Mad Awards στο πλευρό της Ιλένια Ουίλιαμς και της Κόνι Μεταξά.

Ένα συγκρότημα ήδη γνωστό είναι έτοιμο να ανέβει επί σκηνής ενώ την ίδια στιγμή το φαβορί της φαίνεται να έχει βρει και η Ελλάδα!

Eurovision: Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Τι θα συμβεί με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Ακόμα δεν μπήκαμε στο κλίμα της Eurovision και βγήκαν τα "μαχαίρια"! Τι θα συμβεί με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τελικά;

Ποιο θα είναι το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα στην Eurovision και τι θα γίνει με τις υποψηφιότητες;

Η Kida Ley, η νέα υποψήφια, μίλησε στο Open και στην εκπομπή Μεσημέρι Yes και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για την ίδια και όχι μόνο, "Από μικρή με θυμάμαι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Τον τελευταίο καιρό είμαι σε ένα μεγάλο σχήμα τους Trashformers. Μου αρέσει πάρα πολύ η ξένη μουσική, δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα ελληνόφωνα τραγούδια και γράφω μόνο στα αγγλικά. Αυτό το κομμάτι το δουλεύω δύο χρόνια, στιχουργικά μπορεί και παραπάνω. Είναι κάτι πολύ εσωτερικό και πολύ όμορφο το οποίο το έχτισα σιγά σιγά. Η επιτροπή πρέπει να με στείλει στη Eurovision γιατί είμαι μια νέα καλλιτέχνιδα και ένας νέος καλλιτέχνης αξίζει πολύ αυτή την ευκαιρία".

Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Μη χάσετε επίσης την επιστροφή "βόμβα" που θα δούμε στη φετινή eurovision και δεν το περίμενε κανείς!