Master Chef: Η παίκτρια που συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Τρομερή εξομολόγηση από τον Σωτήρη Κοντιζά!

Μίλησε για τα πρώτα βήματα του στην μαγειρική!

Master Chef: Η παίκτρια που συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Τρομερή εξομολόγηση από τον Σωτήρη Κοντιζά!

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε την παίκτρια που συγκλόνισε και τους τρεις κριτές με την ιστορία της, ενώ έκανε και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει on camera μία τρομερή εξομολόγηση σχετικά με τα πρώτα βήματά του στην μαγειρική!

Η τελευταία παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν εξήγησε πως στα 14 της έφυγε από το σπίτι της και πήγε να σπουδάσει κομμωτική ενώ παράλληλα έκανε τρεις δουλειές.

Έχοντας πλέον μετακομίσει στην Γερμανία και με μία καλή δουλειά στην πλάτη της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ασχοληθεί με την αγάπη της, την μαγειρική.

Με αφορμή τα λόγια της, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την δική του εμπειρία, εξηγώντας πως δεν έχει σπουδάσει μαγειρική και πως στην αρχή εργαζόταν σε μία τράπεζα. Στη συνέχεια αποφάσισε να παρατήσει αυτή τη δουλειά του προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε επίσης on camera πως σε λίγο καιρό βαφτίζει τον γιο του!

Master Chef: Το plus size model που έκανε τους κριτές άνω κάτω! Πέρασε στην επόμενη φάση;

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε το plus size model από την Κρήτη που μπήκε στην κουζίνα και έκανε τους κριτές άνω κάτω! Με το πιάτο της τα κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση!

Η Κρητικιά με τα ροζ μαλλιά αποφάσισε να δώσει μία άλλη χροιά στις οντισιόν του Master Chef, και έτσι μαγείρεψε ράμεν, μία κλασσική ιαπωνική λιχουδιά!

Όπως αποκάλυψε η ίδια πέρα από τη μαγειρική, ασχολείται και με το plus size μοντελίνγκ, ενώ σχολίασε πως όταν περπατάει στο δρόμο στην Κρήτη, αισθάνεται τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της και γι΄αυτό το λόγο αισθάνεται πιο άνετα με το να ζει στο εξωτερικό.

Το φαγητό της κατάφερε να "κερδίσει" τους κριτές, οι οποίοι της είπαν το «ναι», εκτός του Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ήταν πιο αυστηρός με την κριτική του.

Στο μεταξύ νωρίτερα, είδαμε την παίκτρια που δέχθηκαν στο γερμανικό Master Chef και απέρριψαν από το ελληνικό!

Master Chef: Αδιανόητο! Πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και οι κριτές "τρελάθηκαν"!

Το αδιανόητο έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, μιας και ένας παίκτης πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και όπως ήταν φυσικό, "τρελάθηκαν" οι κριτές με την λογική του!

Οι οντισιόν του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής συνεχίζονται και μαζί τους και τα ευτράπελα!

Ένας από τους πλέον γνωστούς κανόνες του Master Chef, είναι πως οι παίκτες δεν θα έπρεπε να έχουν έτοιμα φαγητά μαζί τους. Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο φάνηκε να μην έχει καταλάβει τον κανόνα αυτό, παρόλο που βρέθηκε για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό.

Λίγο νωρίτερα στο μεταξύ, ένας διαγωνιζόμενος μπήκε και "σάρωσε" τα ναι των κριτών!

Έτσι ενώ εξηγούσε στους κριτές τι θα μαγειρέψει, τους ανέφερε πως έχει και κονσέρβα, και εκείνοι αμέσως του απάντησαν πως αν βάλει τα φασόλια στο πιάτο θα ακυρωθεί.

Στη συνέχεια δοκίμασαν το πιάτο του ωστόσο δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς καν να σχολιάσουν το πιάτο.