Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδιανόητο! Ο Ντάνος πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του και τον έβαλαν να καθίσει στα σκαλιά!

Δεν ενοχλήθηκε καθόλου!

Αδιανόητο! Ο Ντάνος πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του και τον έβαλαν να καθίσει στα σκαλιά!
News 29.01.2020 00:26

Το αδιανόητο έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που τον έβαλαν να καθίσει στα σκαλιά!

Ο αγαπημένος «Ντάνος» πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, η οποία έκανε χθες πρεμιέρα και όπως όλα δείχνουν "έσπασε" τα ταμεία!

Μάλιστα η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να κλείσουν συνολικά πέντε αίθουσες, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν βρήκε θέση και κάθισε στα σκαλιά!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλάει ανοικτά για το «Εζέλ» και το λόγο που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για το λόγο για τον οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση το σίριαλ, «Εζέλ» στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε!

Ο αγαπημένος "Ντάνος" αναφέρθηκε στο ρόλο που του προσφέρθηκε μιλώντας στο «Page 2» και εξήγησε πως προέκυψε το guest στο «Αν ήμουν πλούσιος»!

Αυτό που γνωρίζαμε από το καλοκαίρι ήταν ότι θα πρωταγωνιστούσες στην ελληνική μεταφορά του σίριαλ «Εζέλ». Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος»;

«Ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα δύο projects είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι παραγωγός και των δύο αυτών σειρών. Με τον κ. Καραγιάννη συζητούσαμε όντως από πέρσι για το «Εζέλ», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, μου πρότεινε να κάνω ένα μεγάλο γκεστ είκοσι επεισοδίων στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Ξέρω ότι για το «Εζέλ» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο ΣΚΑΙ, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Όταν σου έκαναν πρόταση για το «Εζέλ» σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι νωρίς για να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο;

Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής.

Σας βρήκαμε επίσης ένα τέλειο στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της σειράς του Ant1, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη χαστουκίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε στην εκκλησία και όταν είδε τι περπατούσε στο κεφάλι του έπαθε σοκ! Τι συνέβη;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Διαβάστε περισσότερα News στο Youweekly.gr

Share