Άγριες Μέλισσες: Το «Διαφάνι» κάνει group therapy! Η επική φωτογραφία που ανέβασαν οι ηθοποιοί!

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Άγριες Μέλισσες: Το «Διαφάνι» κάνει group therapy! Η επική φωτογραφία που ανέβασαν οι ηθοποιοί!

Οι ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», ανέβασαν μία επική φωτογραφία στα social media, μέσα από την οποία μας έδειξαν το πώς το «Διαφάνι» έχει το δικό του group therapy!

Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, που όπως λέγεται θα συνεχίσει και του χρόνου, έχουν κλέψει την παράσταση με τις ερμηνείες. Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις Άγριες Μέλισσες είναι και ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Προκόπη, τον κουρέα του χωριού.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, το απόγευμα της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες».

Στην ανάρτησή του, ο γνωστός ηθοποιός κάνοντας χιούμορ, γράφει: «Group therapy in Diafani! In Rebrand style!», που σημαίνει «ομαδική θεραπεία στο Διαφάνι! Σε στυλ Ρέμπραντ!».

Σε περίπτωση που χάσατε το σημερινό επεισόδιο, σας έχουμε όλες τις αναλυτικές εξελίξεις!

Γάμος - "βόμβα" για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Χαρές στον ΑΝΤ1!

Ένας γάμος - "βόμβα" έσκασε για γνωστό ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Χαρές στον ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος πρόσφατα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για τα πάντα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ότι έχει βρει το άλλο του μισό!

Ο λόγος για τον Νίκο Ζιάγκο! Όπως είπε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία του γάμου του αλλά είναι κάτι που πρόκειται να γίνει μέσα στη χρονιά.

Χαρακτηριστικά ωστόσο μίλησε και για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, λέγοντας, "Έχω φάει bullying στη δουλειά μου και από σκηνοθέτες που γούσταραν την πρωταγωνίστρια. Με χρησιμοποιούσαν οι σκηνοθέτες για να γδύσουν ευκολότερα τις συμπρωταγωνίστριές μου. Η πιο δύσκολη συνεργασία μου ήταν με την Όλγα Πολίτου, δεν καταφέραμε να κάνουμε ερωτική σκηνή".

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Τι θα συμβεί με το μέλλον της σειράς; Θα συνεχίσει ή θα κοπεί;