Ελένη Μενεγάκη: Διπλές χαρές «χτύπησαν» την πόρτα του σπιτιού της μετά το διαζύγιο της από τον ALPHA!

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Ευδιάθετη έκανε παιχνίδια με τον φακό!

Ελένη Μενεγάκη: Διπλές χαρές «χτύπησαν» την πόρτα του σπιτιού της μετά το διαζύγιο της από τον ALPHA!

Διπλές είναι οι χαρές που "χτύπησαν" την πόρτα του σπιτιού της λαμπερής Ελένης Μενεγάκης μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον ALPHA και στο Youweekly.gr έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο κύβος ερρίφθη και ύστερα από 15 χρόνια η Ελένη αποφάσισε πως είναι η ώρα να κλείσει ο κύκλος συνεργασίας με το κανάλι με το οποίο συνδέθηκαν μερικές μεγάλες στιγμές της καριέρας της μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή της το 2005 αποχωρώντας από τον AΝΤ1, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει και τη λήξη της 30χρονης καριέρας της στην τηλεόραση.

Πρόκειται για μια τηλεοπτική «βόμβα» που στην ουσία κανείς δεν περίμενε... Το 2006 η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στο νέο της τότε κανάλι στην εκπομπή «Πρόσωπα» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και υποθετικά στην ερώτηση πώς φαντάζεται το τέλος της καριέρας της είχε απαντήσει «το τέλος το νιώθεις, έρχεται... Όταν έρθει η ώρα, θα κάνω μια υπόκλιση και θα φύγω.

Σίγουρα δεν είναι παντοτινή η τηλεόραση. Εξαρτάσαι από τον κόσμο, δεν μπορείς να κάτσεις με το ζόρι στην τηλεόραση. Από την άλλη μπορεί εγώ να βαρεθώ, να κουραστώ ή να συντρέχουν άλλοι λόγοι». Μπορεί η ίδια να μην έχει τοποθετηθεί για όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί -και ούτε πρόκειται προς το παρόν- αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του YOU, η πρώτη σκέψη για την αποχώρησή της μπήκε στο μυαλό της πέρσι το καλοκαίρι ως μια γενική θεώρηση και όχι ως απόφαση για το τι κάνει πλέον ευτυχισμένη εκείνη και πώς σκέφτεται μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της το μέλλον της. Με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Ελένη είχε μια επαφή με τη νέα ιδιοκτησία του καναλιού και μάλιστα όχι στα κεντρικά γραφεία του Alpha, αλλά του Star, που είναι ο νέος μεγάλος μέτοχος του καναλιού, μια συνάντηση που ωστόσο είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα για τη νέα σεζόν που ξεκινούσε και τίποτε παραπάνω.

«Θα φύγω αξιοπρεπής»

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη έχει μάθει να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να οδηγείται από αυτές. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι θα την έβαζαν σε μια διαδικασία συναλλαγής την οποία δεν επιθυμούσε, αφού τα οικονομικά δεδομένα σε όλα τα κανάλια έχουν πια αλλάξει. Ήξερε πως δεν θα έμενε ανεπηρέαστη, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένει το πιο ακριβοπληρωμένο -και όχι άδικα- συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το κριτήριο. Πριν αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στις Μαλδίβες η Ελένη είχε πάρει την τελική της απόφαση και, μάλιστα, την ανακοίνωσε ως πρόθεση σε υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και όχι «πεταχτά» στον διάδρομο όπως έχει γραφτεί, σε μια συνάντηση που δεν έγινε καν στο κανάλι. Η παρουσιάστρια έχει θέσει ήδη τις παραμέτρους της απόφασής της σε δύο μόνο στενούς της συνεργάτες, εκμυστηρευόμενη πως ένας από τους λόγους, εκτός από την κούραση τόσων ετών, είναι και ότι θέλει να κάνει για πρώτη φορά στη ζωή της μια μεγάλη παύση. Το επόμενο διάστημα μπορεί, όμως, να κρύβει και... ανατροπές. Γιατί με τις νέες εξελίξεις εμφανίστηκαν και νέοι τηλεοπτικοί μνηστήρες στο παρασκήνιο!

Η αντίδραση του Alpha

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Οι εξελίξεις δεν βρίσκουν απροετοίμαστο το κανάλι. Τα στελέχη, βάσει και της νέας, ήδη δρομολογημένης, αλλαγής τακτικής και οργάνωσης της εταιρείας, θεωρούν προς το παρόν πρώιμη την οποιαδήποτε επίσημη συζήτηση με την παρουσιάστρια, την καπετάνισσα της «φρεγάτας» του Alpha όπως την είχε αποκαλέσει στο παρελθόν ο Δήμος Βερύκιος. Αναμένεται όχι νωρίτερα από τα τέλη του επόμενου μήνα κάποια επίσημη συνάντηση για να τεθούν τα ζητήματα επί τάπητος. Εκεί και οι δύο πλευρές θα οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους και ίσως πέσουν και νέες προτάσεις στο τραπέζι. Αν η Ελένη, ωστόσο, παραμένει ακλόνητη στην απόφασή της, τότε το κανάλι θα ξεκινήσει την αναδιοργάνωση της μεσημεριανής ζώνης, κάτι όχι τόσο εύκολο αφού από εμπορικής πλευράς λόγω της Ελένης κυρίως υπήρξε όχι μόνο προσοδοφόρα για τον Alpha, αλλά ένα σωστό χρυσωρυχείο!

Διπλές χαρές για την Ελένη

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε από το περασμένο Σαββατοκύριακο τα προεόρτια τόσο για τα γενέθλια της κόρης της Βαλέριας όσο και για του συζύγου της Μάκη, ο οποίος σήμερα Τετάρτη κλείνει τα 51 του χρόνια. Το οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της το επιμελήθηκε η ίδια και ο φωτογραφικός φακός του YOU την εντόπισε στην κεντρική αγορά της Ερυθραίας για τα ψώνια της πολύ ευδιάθετη και με διάθεση πάλι να κάνει παιχνίδια με τον φακό!

Ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, ήταν από τους πρώτους στους οποίους γνωστοποίησε την απόφασή της λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στη συνάντηση που είχαν στην Κηφισιά και σας παρουσίασε κατ' αποκλειστικότητα το YOU. Tότε συζητήθηκε και το μείζον θέμα των σπουδών του Άγγελου από την επόμενη χρονιά στην Αμερική, με την Ελένη να υποστηρίζει πως θα ήθελε να είναι κοντά του το πρώτο διάστημα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ