Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφία - αποκάλυψη! Το σημάδι στο σώμα της από την πρώτο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου!

Το πιο συγκλονιστικό στιγμιότυπο!

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφία - αποκάλυψη! Το σημάδι στο σώμα της από την πρώτο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ημέρες με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε την αποκάλυψη για το ένα και μοναδικό σημάδι που άφησε στο σώμα της το πρώτο της παιδί από τον Ετεοκλή Παύλου!

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς εδώ και λίγους μήνες έχει φέρει στον κόσμο την κορούλα της και εννοείται πως όλη της η ζωή πλέον περιστρέφεται γύρω από αυτήν και τον σύζυγό της! Ωστόσο, επειδή είναι μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της κάνει καθημερινά γυμναστική με τον Ετεοκλή για να φτιάξει κορμάρα και το έχει ήδη πετύχει!

Πριν από 11 ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία με σηκωμένη την μπλούζα όπου αποκαλύπτει την καφέ γραμμούλα που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη! Αναφέρει μάλιστα πως την λατρεύει, κάτι ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό...

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον Ετεοκλή "κάγκελο"! Το σώμα της μετά τη γέννα είναι "θανατηφόρο"!

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τρελάνει τον Ετεοκλή Παύλου! Έβαλε το πιο "καυτό" κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον σύζυγό της "κάγκελο"! Το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη γέννα είναι απλά "θανατηφόρο"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κανονική κορμάρα και δε διστάζει να το δείχνει ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννα της.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φόρεσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα και όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαγόνια μιας και το κορμί της είναι τόσο καλλίγραμμο!

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Σας βρήκαμε επίσης και τις εκπληκτικές over the knee μπότες που φόρεσε η τραγουδίστρια και "τρέλανε" τον σύζυγό της!