My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφό της! "Μου λέει να μην..."

Τι αποκάλυψε;

My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφό της!

"Μου λέει να μην δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια που με απασχολούν!" Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks, μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφό της και τα αποκαλύπτει όλα!

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" δεν δίστασε να μιλήσει για την σχέση της!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Όταν μια κοπέλα είναι σέξι, δεν σημαίνει ότι ντύνεται μόνο σέξι και προκλητικά, μπορεί να υποστηρίζει και άλλα είδη ντυσίματος. Ντύνομαι και στη ζωή πιο συντηρητικά, γιατί ο σύντροφός είναι αυτός που είναι και δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω σε κάποιους χώρους. Όταν ντύνομαι πιο συντηρητικά νομίζουν ότι μπαίνω σε κάποιο ρόλο, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο σύντροφος μου λέει να μην δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια που με απασχολούν, ότι ξέρει ποια είμαι, ότι αν περνάω καλά εδώ να μείνω, αν δω ότι αυτό βαρύνει την ψυχολογία μου να φύγω. Είναι πολύ υποστηρικτικός δίπλα μου και τον ευχαριστώ δημόσια.”

Εσείς ξέρατε για την παίκτρια του ριάλιτι, που πόζαρε δίπλα στην Kim Kardashian;

My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε που είχαμε δει στο παρελθόν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Απίστευτο! Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που παρακολουθούμε φέτος μέσα από το «My Style Rocks» δεν φαντάζεστε που την είχα ξανά δει στο παρελθόν!

Αν και παρακολουθούμε μόλις τις πρώτες ημέρες του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ φαίνεται πως ορισμένες παίκτριες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στα μάτια των τηλεθεατών ή μέσα από τα… σχόλια των κριτών.

Μία από αυτές και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία μάλιστα την έχουμε ξαναδεί κι αν αναρωτιέστε που σας έχουμε την απάντηση!

Διαβάζουμε στο σύντομο βιογραφικό, που έδωσε η παραγωγή του My Style Rocks, πως Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς Playmate. Βεβαίως, αναζητώντας την παίκτρια του My Style Rocks και τη συμμετοχή της στα Playmate, διαπιστώνουμε πως τότε, η Ευρυδίκη δήλωνε 21χρονη.

Η πρώτη από τις 12 διαγωνιζόμενες για τον τίτλο της Playmate το 2006, ήταν λοιπόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απασχολεί τελευταία τα ΜΜΕ, μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks. «Ονομάζομαι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και είμαι 21 χρονών. Έχω σπουδάσει κομμωτική, επαγγελματικό μακιγιάζ και δουλεύω ως hair stylist» δήλωνε η ίδια παρουσιάζοντας τον εαυτό της. Η παίκτρια του My Style Rocks δήλωνε επίσης πως μιλά αγγλικά και ότι στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που συμμετέχει στο My Style Rocks εξέφραζε στον διαγωνισμό Playmate 2006 τη μεγάλη της αδυναμία στον μπαμπά της. «Αν κερδίσω τον τίτλο θα τον αφιερώσω σε εκείνον που είναι πάντα δίπλα μου στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, στον πατέρα μου» έλεγε η παίκτρια του My Style Rocks στον διαγωνισμό Playmate. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο στο 19’.30’’.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν είχε προκριθεί στην τελική φάση των 7 φιναλίστ του διαγωνισμού Playmate. Αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη τη χρονιά, πριν από 14 χρόνια, Playmate είχε αναδειχθεί η Βάσω Κολλιδά. Όπως άλλωστε λέει σήμερα η 34χρονη παίκτρια του My Style Rocks, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Επίσης, δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια πόζαρε δίπλα στην Kim Kardashian!

Πηγή: se-skepseis.gr