Νίκος Παπαγγελής: Ο πρωταθλητής που έχασε το πόδι του στα 15! Η ιστορία του θα σας συγκλονίσει!

Το ισχυρό σοκ που αντιμετώπισε!

Νίκος Παπαγγελής: Ο πρωταθλητής που έχασε το πόδι του στα 15! Η ιστορία του θα σας συγκλονίσει!

Ο Νίκος Παπαγγελής ο πρωταθλητής που έχασε το πόδι του σε ηλικία 15 ετών μίλησε χθες στην εκπομπή Μεσάνυχτα και η ιστορία του θα σας συγκλονίσει.

Όπως είπε όλα ξεκίνησαν απλό πόνο στο αριστερό του πόδι, ο οποίος έπειτα από βιοψία αποδείχθηκε πως ήταν οστεοσάρκωμα, ένα είδος καρκίνου των οστών πάνω στο γόνατό του. Μόνη λύση το χειρουργείο, κάτι που ο ίδιος λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν μπορούσε να κατανοήσει. Ενδεικτική ήταν η τότε δήλωσή του πως «άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι θα μου συμβεί όταν μπήκα μέσα και είδα τα άλλα παιδιά που δεν είχαν μαλλιά. Νόμζα ότι είχα κάποιο πρόβλημα λόγω μπάλας και ότι θα έκανα το χειρουργείο και θα ήμουν μια χαρά».

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που μπήκα στο ιατρείο για να με εξετάσουν οι γιατροί πως ήταν ένα κοριτσάκι δίπλα μου που της έπαιρναν μυελό των οστών και "κοκκάλωσα". Άρχισα να κλαίω και να νιώθω ότι δεν ξέρω τι θα μου συμβεί» πρόσθεσε αναφέροντας πως για τον χρόνο που ακολούθησε μπήκε στη διαδικασία των χημειοθεραπειών και των χειρουργείων.

Και ενώ είχε επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή ως μαθητής, δυο χρόνια αργότερα μια νέα περιπέτεια, όταν κατά τη διάρκεια μιας σειράς τυπικών εξετάσεων διαγνώστηκε ξανά με οστεοσάρκωμα, αυτή τη φορά πιο βαθειά στο γόνατό του.

Η περιγραφή του συγκλονίζει.

Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως ένας άτυχος αθλητής πυγμαχίας έχασε τη ζωή του στο ρινγκ.

Βίντεο σοκ! Αθλητής ξυλοκοπείται άγρια στον δρόμο! Σε άθλια κατάσταση

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με τον γνωστό αθλητή που φαίνεται να ξυλοκοπείται άγρια στο δρόμο από έναν επιτήδειο. Ο 36χρονος άνδρας μοιάζει να είναι σε άθλια κατάσταση.

Ακόμα ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο ο αθλητής βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Ο λόγος για τον πρώην NBAer Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, φαίνεται πως έχει πάρει την κατρακύλα, αφού έχασε όλα του τα χρήματα από την καριέρα του και αντιμετωπίζει σοβαρα ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό του αλλά και το παραλήρημα του: