Δούκισσα Νομικού: Πήγε βόλτα με τα παιδιά της και το μάτι μας έπεσε στο καρότσι της κόρης της! Είναι λευκό και τεράστιο!

Έκαναν οικογενειακώς τον περίπατο τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Πήγε βόλτα με τα παιδιά της και το μάτι μας έπεσε στο καρότσι της κόρης της! Είναι λευκό και τεράστιο!

Βόλτα με τα παιδιά της πήγε η Δούκισσα Νομικού και το μάτι μας έπεσε στο καρότσι της νεογέννητης κόρης της, το οποίο είναι λευκό και τεράστιο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει τα δυο παιδιά της και τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση γιατί έχει αφιερωθεί σε εκείνα, αλλά και στο σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Όταν βρίσκει χρόνο από τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες της, καθώς μην ξεχνάμε πως σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα, λατρεύει να πηγαίνει βόλτα με το γιο και την κόρη της.

Χθες, πήρε τον μικρό Σάββα με το αυτοκίνητο του και την κορούλα της με το καρότσι και απόλαυσαν τον περίπατο τους.

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Δούκισσα Νομικού: Τι κάνει όταν κοιμούνται τα παιδιά της; Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι!

Τι κάνει η Δούκισσα Νομικού όταν κοιμούνται τα παιδιά της; Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της και έχουμε μια απορία για το πού είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η καλλονή παρουσιάστρια, έχει κάνει εδώ και καιρό το νέο βήμα στην καριέρα της, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει.

Η Δούκισσα Νομικού, δημιούργησε την δική της συλλογή με κοσμήματα και μάλιστα έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Ωστόσο, επειδή έχει πάντα σε προτεραιότητα τα παιδιά της, το πακετάρισμα από τα δέματα προς αποστολή γίνεται όταν κοιμούνται. Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε η ίδια η Δούκισσα με δύο φωτογραφίες στο Instagram. Ιδού λοιπόν:

Δούκισσα Νομικού σπίτιΔούκισσα Νομικού κοσμήματα

Δούκισσα Νομικού: Στο σαλόνι της υπάρχουν παντού στο πάτωμα παιχνίδια των παιδιών! Ο καναπές ήταν γεμάτος!

Στο σαλόνι της Δούκισσας Νομικού υπάρχουν παντού παιχνίδια των παιδιών της στο πάτωμα. Ο καναπές του σπιτιού της, ήταν γεμάτος.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό να περνάει στιγμές μαζί τους.

Στο Instagram είναι ενεργή και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις καθημερινές τους στιγμές. Επίσης, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μάλιστα, σε μια από τις αναρτήσεις της είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο ήταν γεμάτο από τα παιχνίδια του γιου της, Σάββα και της νεογέννητης κορούλα της. Μάλιστα, ο καναπές ήταν γεμάτος.