Νίνο: Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Έσκασε τώρα!

Νίνο: Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Θα έχουμε νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz; Όπως φαίνεται ο τραγουδιστής Νίνο έχει βρει νέο άτομο στην ζωή του και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η σύντροφός του μετά την Χρυσή Βαρδινογιάννη!

Έπειτα από τόσα χρόνια γάμου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη και το διαζύγιο που είχε προκαλέσει εντύπωση, σύμφωνα με το yourtipster.gr, η Δανάη Μπάρκα και ο Νίνο απολαμβάνουν μια στενή σχέση, που έχει προκαλέσει σχόλια!

Οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν μια στενή σχέση, με εκείνη να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του τραγουδιστή στο Acro. Η φιλική της σχέση με τη Δέσποινα Βανδή είναι ένας ακόμα λόγος που διασκεδάζει συχνά στο μαγαζί της Ιεράς Οδού.

Άνθρωποι που εργάζονται ή επισκέπτονται το μαγαζί έχουν συναντήσει πολλές φορές τη Δανάη Μπάρκα στο καμαρίνι του Νίνο ενώ το στενό περιβάλλον και των δύο αναφέρει πως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για «σχέση» αλλά είναι αλήθεια πως έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Νίνο σύντροφος

Εσείς θυμάστε ωστόσο το τραγούδι που είχε γράψει ο Νίνο για τον χωρισμό του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη; Είχε προκαλέσει διάφορα σχόλια όταν βγήκε.

Πηγή: yourtipster.gr

Νίνο Ξυπολιτάς - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 7 χρόνια και η... τραγική σύμπτωση!

Οι δικοί τους άνθρωποι θεωρούν πως η απόφασή τους είναι προσωρινή, ωστόσο οι δυο τους, αν και δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου, ήδη κατοικούν σε διαφορετικά σπίτια.

Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, αφού και οι δύο έχουν βάλει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για χάρη των δυο παιδιών τους. Στην πραγματικότητα το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι δεν το χωρίζει κάποιο αγεφύρωτο χάσμα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος, λέγεται ότι απλώς βαρέθηκαν το "μαζί". Μόνο ως τραγική ειρωνεία μοιάζει το γεγονός πως Αύγουστο (2011) επισημοποίησαν την σχέση τους και Αύγουστο (2017) δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διαζυγίου τους από το περιοδικό "Hello".

Σε κάθε περίπτωση, αν ο χωρισμός τους ήταν ταξίδι θα τον περιέγραφε περίφημα ο τελικά προφητικός στίχος του Νίνο "Ας τελειώσουμε καλύτερα μια σχέση βαρετή κι ας μείνουμε δυο φίλοι, δυο γνωστοί".