Αθηνά Οικονομάκου: Βρέθηκε με Λασκαράκη και Σουλτάτο και έκανε το πιο "επικίνδυνο" sport - Άφωνη η παρέα της

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αθηνά Οικονομάκου: Βρέθηκε με Λασκαράκη και Σουλτάτο και έκανε το πιο

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε με την Βάσω Λασκαράκη και το Λευτέρη Σουλτάτο και έκανε το πιο "επικίνδυνο" sport! Άφησε άφωνη την παρέα της με τα καμώματα της και όλοι γελούσαν και έδειχναν πως περνάνε πολύ καλά σαν παρέα.

Οι δυο ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες αλλά και κουμπάρες καθώς η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμο και έτσι τους δένει μια στενή φιλιά αλλά και κουμπαριά.

Οι δυο καλές φίλες παρέα με τους συζύγους τους βρίσκονται συχνά και διασκεδάζουν μαζί στον ελεύθερο τους χρόνο. Αυτή την φορά όπως είδαμε μαζεύτηκαν σε κάποιο σπίτι και μάλλον έπαιξαν κάποια παιχνίδια.

Η Αθηνά Οικονομάκου σηκώθηκε όρθια και άρχισε να κάνει το πιο "επικίνδυνο" sport και ξεκίνησε να κοπανιέται. Ο Λευτέρης Σουλτάτος την ανέβασε στο Instagram πειράζοντας την για τα ταλέντα της.Εντωμεταξύ δείτε και τον κούκλο αδερφό της

Όπως καταλαβαίνεται περνάνε καλά και αυτό δεν κρύβεται καθώς διαθέτουν χιούμορ και δεν διστάζουν να τσαλακώσουν τους ευατούς τους προς τα έξω.

Οικονομάκου παιδί

Οικονομάκου Λασκαράκη

σύζυγος

Αθηνά Οικονομάκου: Έξοδος μόνο για κορίτσια! Που βρέθηκε μαζί με την Βάσω Λασκαράκη;

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την Βάσω Λασκαράκη πραγματοποίησαν έξοδο μόνο για κορίτσια το βράδυ της Τετάρτης. Μαζί τους βρέθηκε και η Χριστίνα Κοντοβά, κολλητή φίλη της πρώτης. Οι τρεις τους μετράνε πολλά χρόνια φιλίας.

Μπορεί και οι δυο να έχουν ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκουν ελεύθερο χρόνο για τις ίδιες έτσι ώστε να χαλαρώνουν και να συζητούν. Μάλιστα, εκτός από φίλες είναι και κουμπάρες, αφού η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει το γιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Χθες, το βράδυ της Τετάρτης η δυο ηθοποιοί, μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά - η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη - το διασκέδασαν σε γνωστό στέκι της Αθήνας, χαλαρώνοντας μακριά από τις καθημερινές επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δημοσίευσε στα Instastory της μια φωτογραφία τους, όπου πόζαραν και οι τρεις μαζί.

Αθηνά Οικονομάκου Βάσω Λασκαράκη