Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε!

Αν αργούσε να πάει νοσοκομείο θα κινδύνευε!

Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε!

O Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που αν αργούσε να πάει στο νοσοκομείο θα έπρεπε να κάνει χειρουργείο και πιθανώς να κινδύνευε και η ίδια του η ζωή σύμφωνα με τα όσα του είπαν οι γιατροί.

Ο γνωστός κομμωτής βρέθηκε καλεσμένος στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε για όλα στην εκπομπή, για την υγεία του, την συμμετοχή του στο Just the 2 of us αλλά και το Best friends fears.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε και για την φάρσα του Σάββα Πούμπουρα πριν από μερικές εβδομάδες που είχε γίνει θέμα συζήτησης για το κατά πόσο ήταν σκληρή η όχι.Δείτε την φάρσα εδώ

Όπως είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς, είπε πως ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευε καθώς όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί αν είχε αργήσει μια μέρα παραπάνω θα χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ίσως να κινδύνευε και η ζωή του.

Τρύφωνας Σαμαράς: Φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο με τον ορό! «Η περιπέτεια με την υγεία μου με...»

Φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο με τον Τρύφωνα Σαμαρά να φοράει ορό! Ο ίδιος έγραψε μεταξύ άλλων «Η περιπέτεια με την υγεία μου με... δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς!»

Ο γνωστός hair artist σύμφωνα με πληροφορίες ενώ βρισκόταν στο εορταστικό show του Νίκου Κοκλώνη στο Open, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Έτσι, ο Τρύφως Σαμαράς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ανήμερα των Χριστουγέννων.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος σήμερα ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ' όλα τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομειου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά se olous mas !!!!!!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση: