Αδιανόητο κράξιμο σε συνεργάτιδα της Μενεγάκη: «Μ@λ@κ@σμ@νες και αηδιαστικές φωτογραφίες»

Τι συνέβη;

Αδιανόητο κράξιμο σε συνεργάτιδα της Μενεγάκη: «Μ@λ@κ@σμ@νες και αηδιαστικές φωτογραφίες»

Αδιανόητο κράξιμο έκαναν στο Instagram σε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας πως ανεβάζει «Μ@λ@κ@σμ@νες και αηδιαστικές φωτογραφίες». Τι συνέβη και της έκαναν αυτή την άγρια επίθεση στα social media;

Ο λόγος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που δεν δίστασε να απαντήσει στο άδειασμα της διαδικτυακής της φίλης στο instagram: «Δεν έχω ξαναδεί πιο μ@λ@κ@σμ@ν@ς και αηδιαστικές φωτογραφίες από αυτές που ανέβασες»!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απάντησε: «Κρίμα εγώ τις λατρεύω» και πρόσθεσε: «Love is all around».

Ωστόσο η μέρα της δεν χάλασε αφού στην συνέχεια βγήκε με τον σύζυγο της έξω να γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε μία από τις πιο κομβικές χρονιές της επαγγελματικής της ζωής φέτος, λόγω της λήξης της 15ετούς συνεργασίας της με τον Alpha, η Ελένη ωστόσο έχοντας ήδη αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της από τον επόμενο χειμώνα, προσπαθεί αυτόν τον καιρό να εξισορροπήσει τα συναισθήματά της δίνοντας βάση σε αυτό που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή της, δηλαδή στην οικογένειά της.

Μενεγάκη συνεργάτες

Μενεγάκη Alpha

Δεν βγήκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha - Τι συνέβη

Η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να βγει στον αέρα στις 13:00 στον Alpha tv, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι στην θέση της. Έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη στο κανάλι, μιας και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Το εν λόγω ζήτημα, είναι τεχνικής φύσης, όπως έχουμε ήδη γράψει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 12:22 επέστρεψε για λίγο το σήμα του καναλιού, αλλά τελικά αργότερα, έπεσε πάλι μαύρο.

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση του σήματος, όμως, στη θέση του δελτίου ειδήσεων είδαμε επανάληψη της σειράς Το σόι σου και αυτή την ώρα οι τηλεθεατές, αντί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha βλέπουν το σίριαλ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε!

Οι τελευταίες πληροφορίες για το αν θα μείνει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha δια στόματος Λάκη Λαζόπουλου

Φεύγει από τον Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει με 5 λέξεις σε πρόσφατη συνέντευξή του και δίνει ένα τέλος στις φήμες που ακούγονται αυτές τις μέρες! Τι είναι αυτό που πιστεύει πως θα αλλάξει στην τηλεόραση μετά από την γνωστή παρουσιάστρια;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τα πάντα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!

Πως βλέπεις την ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη; Θέλουν να αλλάξουν το τοπίο οι καναλάρχες;

Η τηλεόραση είναι ένα μπλέντερ που χτυπάει συνέχεια φρούτα. Θέλει να ανανεώνεται διαρκώς. Το βρίσκω φυσιολογικό. Στην τηλεόραση η έκθεση είναι υπεραρκετή. Η φθορά του παρουσιαστή είναι μεγάλη.

Δεν θα λείψει ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη;

Η Μενεγάκη θα βρει τι θα κάνει. Ούτε κουτή είναι, ούτε πρόσωπο που δεν της κόβει. Για ξανθιά… είναι πολύ μελαχρινή! (γέλια)