Γιώργος Τσαλίκης: H δήλωση του για την Άντζελα Δημητρίου που θα συζητηθεί!

Τι είπε;

Γιώργος Τσαλίκης: H δήλωση του για την Άντζελα Δημητρίου που θα συζητηθεί!

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια απίστευτη δήλωση για την Άντζελα Δημητρίου που σίγουρα θα συζητηθεί! "Όπου κάνει ποδαρικό η Άντζελα γίνεται χαμός" είπε ο τραγουδιστής κάνοντας προφανώς χιούμορ για την συνάδελφο του.

Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Πυγμαχίας στον Δήμο Περιστερίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου το «Ελα, χαμογέλα» όπου διοργανώθηκε μια βραδιά kick boxing για καλό σκοπό.

Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Γιώργος Τσαλίκης.O τραγουδιστής πριν λίγο καιρόάκουσε για την Άντζελα Δημητρίου και έγινε έξαλλος! «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα...»

Ο γνωστός τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για όσα γίνονται στις Αθηναϊκές πίστες με τα νυχτερινά σχήματα να διαλύονται αχολίασε με χιούμορ: «Όπου κάνει ποδαρικό η Άντζελα υπάρχει…».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να συμμετάσχει στο Just the 2of Us ωστόσο οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να πει το ναι.

Άντζελα Δημητρίου: "Αδειάζει" τον Γιώργο Τσαλίκη! «Θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο...»

Γίνεται "χείμαρρος" και "αδειάζει" τον Γιώργο Τσαλίκη η Άντζελα Δημητρίου! «Θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο...»!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα.

Γιώργος Τσαλίκης: Άκουσε για την Άντζελα Δημητρίου και έγινε έξαλλος! «Αν με ρωτήσετε για την Άντζελα...»

Φυσικά από τη συζήτηση δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα σχόλια για τον Γιώργο Τσαλίκη και για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με τη συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου στο σχήμα του «4711».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να εμφανιστώ εκεί γιατί είναι μέσα στη νεολαία. Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε στο ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Λόγω της μαρκίζας.

Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ. Και μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ και θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Ήταν να κάνω το πρόγραμμά μου, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και να κλείσω εγώ το πρόγραμμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.

Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “γειά σου Γιώργο”. Τι άλλο να του πω; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα. Δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω.

Δεν έπρεπε να κάνουμε δυο αφίσες; Τι είμαστε; Πανηγύρι; Ο Γιώργος δεν ήρθε σε κανένα ραντεβού. Ήρθε μόνο στη φωτογράφιση».