My Style Rocks: "Καυτό" spoiler για το Gala - Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!

Ποια παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας;

My Style Rocks:

"Καυτό" spoiler έρχεται για το My Style Rocks και το Gala της Παρασκευής! Διαβάστε ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και στο Gala αυτής της Παρασκευής (21/2) μια παίκτρια του My Style Rocks θα τεθεί εκτός παιχνιδιού! Ποια όμως θα είναι αυτή; Το spoiler ήρθε μέσα από την εκπομπή Πρωινό και την Αφροδίτη Γραμμένη που αποκάλυψε ποια είναι η κοπέλα που δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή η παίκτρια που θα φύγει από το παιχνίδι στο Gala της Παρασκευής θα είναι η Κρίστεν Λεωντάκου!

Η δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε ακόμα ότι η Κιάρα Μαρκέζη και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα έχουν μια ακόμα μεγάλη κόντρα στα επεισόδια που έρχονται, ενώ spoiler "βόμβα" ήρθε και από την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το My Style Rocks - Τι είπε η παίκτρια που αποχώρησε;

H Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε για το My Style Rocks καθώς είπε πως ήταν "τεράστιο λάθος που πήγε γιατί εκεί ήθελαν να την μειώσουν". Τι είπε η μελαχρινή καλλονή για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και γιατί το μετάνιωσε;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ήταν, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μία ημέρα μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

«Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος το να πάω εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί μου είχαν παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο… Μου είπαν από την εταιρία παραγωγής να «φέρε ωραία και ιντριγκαδόρικα concept, όχι βαρετά» και όταν πήγαινα στην κριτική επιτροπή με έκραζαν για τα concept που μου είχαν ζητηθεί…» , είπε χαρακτηριστικά.

«Ένιωσα να με προσβάλουν τα πράγματα που δεν είδε ο κόσμος. Την κριτική την αποδέχομαι. Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν είχα ισάξια συμπεριφορά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει από όσο είδα. Φάνηκε όμως η εμπάθεια που υπήρχε απέναντί μου…» πρόσθεσε. Και μιας και μιλάμε για την Αλεξανδράκη, είδατε το look που αντέγραψε από την Φαίη Σκορδά;

Αναφερόμενη στον καβγά της με τη Τζώρτζια Παναγή: «Αφού τσακωθήκαμε, γίναμε φίλες. Της είπα ότι έκανε βλακεία κι εγώ έκανα ένα «μπαμ» που δεν θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή. Το ότι πήγε να περαστεί ένα μήνυμα πώς εγώ πήγα να προσβάλω τους Κύπριου με στενοχώρησε πάρα πολύ…» .
«Τα κορίτσια είναι υπέροχα. Όλες μία και μία. Με συγκίνησαν την ημέρα που έφυγα… Τηλεοπτικά τα πράγματα φουσκώνουν. Με όλες είμαι μια χαρά. Νιώθω τυχερή που γνώρισα αυτά τα κορίτσια. Όλες με δίδαξαν κάτι και έμαθα πολλά από αυτές…» .

«Δεν μου αρέσει όταν μπαίνω σε έναν χώρο και κάποιος άνθρωπος να πετάει τα στυλό, να κλωτσάει τις καρέκλες και να πετάει χαρτιά. Δεν είναι πολύ ωραίο. Και να μιλάει στον σκηνοθέτη… Έγιναν πράγματα που δεν έπαιξαν, αλλά εγώ τα έζησα και είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου αυτό. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο. Με ενοχλούσε που προσπαθούσαν να μου βάλουν την ταμπέλα της πλούσιας. Αυτό το μπάχαλο δεν το έχω ξαναζήσει! Ήθελαν να με μειώσουν. Αν δεν γινόταν αυτό θα ήμουν μέσα και θα έκανα τον χαβαλέ μου και θα περνούσαμε ωραία….» κατέληξε.