Eurovision: Συνεργάτης της Παπαρίζου μαζί με την Στεφανία στο διαγωνισμό - Έρχεται 12άρι!

Η επίσημη ανακοίνωση για το πρόσωπο βόμβα!

Eurovision: Συνεργάτης της Παπαρίζου μαζί με την Στεφανία στο διαγωνισμό - Έρχεται 12άρι!

Έσκασε βόμβα μεγατόνων για την Eurovision, αφού συνεργάτης της Παπαρίζου θα πάει μαζί με την Στεφανία στο διαγωνισμό. Με αυτό το πρόσωπο - κλειδί, έρχεται σίγουρο 12άρι για την Ελλάδα.

Το τραγούδι με τίτλο «SUPERG!RL», που θα ερμηνεύσει η 18χρονη Στεφανία θα συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος μετράει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, ο οποίος έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες. Εμείς άλλωστε, σας έχουμε δημοσιεύσει αρκετές πληροφορίες για την κούκλα μελαχρινή....

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around». Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Ποιος είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο συνεργάτης της Παπαρίζου που πάει με την Στεφανία Eurovision

Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Ως χορογράφος ξεκίνησε το 1991. Έχει χορογραφήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Ελληνικού Θεάτρου.

Το 1996 δημιούργησε τη δική του Σχολή, η οποία είναι αναγνωρισμένο μέλος της Aγγλικής Ακαδημίας του Λονδίνου και κάθε δύο χρόνια σκηνοθετεί παραστάσεις χορού των σπουδαστών της σχολής του για φιλανθρωπικό σκοπό. Από το 2002 διδάσκει στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού θεάτρου.

Το 2005 βραβεύτηκε με το βραβείο χορού ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΤΣΙΚΑ από το Κέντρο Μελέτης & Έρευνας Ελληνικού Θεάτρου για τις χορογραφίες δύο έργων του Εθνικού θεάτρου.

Kατά την διάρκεια αυτών των χρόνων μέχρι και σήμερα, έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ στο Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος, το Ελεύθερο Θέατρο, κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά show, μουσικά βραβεία, ομάδες χορού, σίριαλ, video clip.

Έχει επίσης επιμεληθεί σκηνοθετικά, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως του Νikolai Baskov με τη συμμετοχή της Monserat Cabajer στην Αγία Πετρούπολη, καθώς και του Philip Kirkorov και του Dima Bilan στη Μόσχα. Το 2005 έφερε τη 1η θέση για την Ελλάδα, στο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ ως creative director το 2006, επιμελήθηκε τον διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.

Έχει σκηνοθετήσει τραγούδια ξένων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη Eurovision με τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Αζερμπαϊτζάν, κερδίζοντας από την 1η έως την 5η θέση.

Το 2011 ως creative director, εμπνεύστηκε και υλοποίησε τις τελετές έναρξης και λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, καθώς και τις τελετές αφής και παράδοσης φλόγας για τους Παγκόσμιους Αγώνες ΚΟΡΕΑ 2013 και τους ευρωπαϊκούς αγώνες ΑΜΒΕΡΣΑ 2014.

Το 2013 ανέλαβε την καλλιτεχνική διοργάνωση της Αναβίωσης των Πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και το 2014 την «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το 2015 και 2016 σκηνοθέτησε το Τελετουργικό Αφής της Φλόγας της εκδήλωσης του 33ου και 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Το 2014 για την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σκηνοθέτησε το έργο «12 παρά 12» του Ευγένιου Τριβιζά, το 2015 την μουσικοθεατρική παράσταση «Τα παιδιά της χορωδίας» του Christophe Barratier στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το 2016 την μουσικοθεατρική παράσταση «Είμαστε από καλή γενιά» του Στρατή Πασχάλη σε μελοποιημένη ποίηση, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.