Θρήνος για τον Πρίγκιπα Harry - Νεκρή στο διαμέρισμα της πρώην σύντροφος του

Δίπλα του η Meghan Marke

Θρήνος για τον Πρίγκιπα Harry - Νεκρή στο διαμέρισμα της πρώην σύντροφος του

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμα της πρώην σύντροφος του Πρίγκιπα Harry και επικρατεί θρήνος. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Meghan Markle. Η είδηση προκαλεί σοκ σε όλη την Μεγάλη Βρετανία, καθώς ήταν αγαπημένη παρουσιάστρια.

Αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της και έχει ξεσπάσει ένα τεράστιο σκάνδαλο, καθώς μια ημέρα πριν δώσει τέλος στη ζωή της, είχε ζητήσει βοήθεια. Οι διασώστες δεν την μετέφεραν στο νοσοκομείο, αρά την ανησυχία που υπήρξε για την σωματική της ακεραιότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily mail.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Love Island Βρετανίας, την 40χρονη Caroline Flack της οποίας το άψυχο κορμί βρήκε ο πατέρας της. Προς τιμήν της μνήμης της, το επεισόδιο του Love Island που έπρεπε να προβληθεί λίγες ώρες μετά τον θάνατό της, αναβλήθηκε.

Η παρουσιάστρια το 2005, είχε γράψει βιβλίο και είχε μιλήσει ανοιχτά και για την σχέση της τόσο με τον πρίγκιπα Harry αλλά και με τον Harry Styles.

Νεκρή πρώην σύντροφος του Πρίγκιπα Harry

Τι συνέβαινε στη ζωή της;

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε την βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι επιδίωκαν να στήσουν "μια δίκη-σόου" για τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας που είχε δεχτεί η "ευάλωτη" σταρ.

"Τους τελευταίους μήνες η Κάρολαϊν βρισκόταν κάτω από τεράστια πίεση λόγω μιας συνεχιζόμενης υπόθεσης και πιθανής δίκης, η οποία είχε παρουσιαστεί από τον Τύπο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της 40χρονης Φλακ, Φράνσις Ρίντλεϊ.

"Οι εισαγγελείς θα πρέπει σήμερα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να δουν πώς επιδίωξαν να γίνει μια δίκη σόου, η οποία όχι μόνο δεν είχε καμία αξία, αλλά δεν ήταν και προς το δημόσιο συμφέρον. Και τελικά είχε ως αποτέλεσμα τη δυστυχία της Κάρολαϊν", προσθέτει η ανακοίνωση του πρακτορείου.