Βουλευτής παντρεύτηκε την καλή του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Το ρομαντικό νυφικό που εντυπωσίασε!

Το παρών έδωσαν βουλευτές της ΝΔ

Βουλευτής παντρεύτηκε την καλή του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Το ρομαντικό νυφικό που εντυπωσίασε!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο βουλευτής της ΝΔ και η ξανθιά δημοσιογράφος που ήταν άκρως εντυπωσιακή στο λευκό της νυφικό.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Πάτση και την Βασιλική Παπαλουκά που παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Μάλιστα κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η σύζυγός του η οποία είναι φίλη της νύφης! Όπως ήταν φυσικό στην τελετή βρέθηκαν και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύγυγό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τον όμορφο γάμο

Ανδρέας Πάτσης - Βασιλική Παπαλουκά - Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Ανδρέας Πάτσης - Βίκυ Παπαλουκά γάμος Αγίου Βαλεντίνου
Ανδρέας Πάτσης - Βίκυ Παπαλουκά με νυφικό
γάμος Βίκυ Παπαλουκά - Ανδρέας Πάτσης

Ένας ακόμα γάμος που έφερε δάκρυα χαράς σε Ελληνίδα ηθοποιό έγινε πριν λίγες ημέρες!

Το νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις - Ποιοι είναι ο βουλευτής της ΝΔ και η όμορφη δημοσιογράφος

Τα βλέμματα όπως είναι φυσικό έκλεψε το εντυπωσιακό νυφικό της δημοσιογράφου το οποίο ήταν πολύ ρομαντικό αλλά και σέξι. Η όμορφη νύφη επέλεξε ένα μακρύ νυφικό με εντυπωσιακό ντεκολτέ, καθώς είχε δαντέλα και λίγο διαφάνεια που το έκανε πολύ ιδιαίτερο.

Η Βασιλική Παπαλουκά είχε κάνει τα μαλλιά της απαλές μπούκλες ενώ το κεφάλι της ήταν στολισμένο με ένα μακρύ πέπλο.

Δείτε την εντυπωσιακή νύφη

βουλευτής ΝΔ

Πάτσης γάμος

Να πούμε ότι η Παπαλουκά και ο Ανδρέας Πάτσης γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια όταν ο τελευταίος ετοιμαζόταν να κατέβει για βουλευτής πρώτη φορά. Η Βίκυ Παπαλουκά παρουσίαζε στην ΕΡΤ το «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ο Ανδρέας Πάτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Νοέμβριου 1965 και σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Πλέον είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.