Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την πρόταση γάμου στη σύντροφο του

Τα τρυφερά λόγια για τη σύντροφο του

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την πρόταση γάμου στη σύντροφο του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Πριν από λίγες ημέρες, ο επιτυχημένος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του Λένα Δροσάκη την οποία δέχτηκε με πολύ χαρά. Μάλιστα, έκαμε τις πρώτες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, την ημέρα των ερωτευμένων ξάφνιασε τους πάντες όταν ανέβηκε πάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, γονάτισε, έβαλε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό και μίλησε για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

«Δε θα μπω σε λεπτομέρειες…. Ήταν κάτι που μου βγήκε. Δε χρειάζεται να το σχολιάσω πάρα πολύ. Είναι κάτι τόσο μεγάλο, μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα. Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη Λένα, το κατάφερε, την έκανα. Αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο να αναλύσω. Είναι κάτι μεγάλο, χάρηκα με το πώς εξελίχθηκε και ήταν μια μαγική βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτοιμοι για γάμο!

Έτοιμοι για γάμο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη!

Η προσωπική ζωή του ηθοποιού είναι η αλήθεια ότι έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές, κάτι που ίσως τον έκανε ιδιαίτερα επιφυλακτικό τα τελευταία δύο χρόνια και στις δηλώσεις του αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ο ίδιος, αρκετά απελευθερωμένα όχι μόνο εμφανίζεται δημόσια με τη σύντροφο και συνάδελφό του ηθοποιό Λένα Δροσάκη, αλλά μιλά για εκείνη με μεγαλύτερη άνεση απ' ό,τι στο παρελθόν.

Μαζί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από λίγες εβδομάδες στην παρουσίαση της ταινίας «Ενήλικοι στο δωμάτιο» που έγινε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν πιασμένοι χεράκι χεράκι στην επίσημη πρώτη της ταινίας επί ελληνικού εδάφους. Ο ηθοποιός, όπως λένε οι πληροφορίες του YOU, δεν έκανε τυχαία αυτές τις κινήσεις, αφού εδώ και λίγες μέρες έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία και την αποδέχτηκε.

Ο ίδιος είναι αρκετά συνειδητοποιημένος και έτοιμος να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή αλλά και να κάνει οικογένεια.