Μείναμε με το σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου - Με μαύρο εσώρουχο στο κρεβάτι

Άκρως εντυπωσιακή!

Μείναμε με το σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου  - Με μαύρο εσώρουχο στο κρεβάτι

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα άψογο σώμα με αποτέλεσμα να μείνουμε. Η ίδια πόζαρε με μαύρο εσώρουχο στο κρεβάτι της και οι αναλογίες της πραγματικά εντυπωσιάζουν. Η ηθοποιός άλλωστε διαθέτει από τις πιο ωραίες αναλογίες στη showbiz.

Η ηθοποιός προσέχει αρκετά και το σώμα της αλλά και την διατροφή της για αυτό φροντίζει να γυμνάζεται σωστά και να διατηρείται σε φόρμα και το αποτέλεσμα σίγουρα την δικαιώνει.

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί με καλλίγραμμα πόδια αλλά και κοιλιακούς. Πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φώτο με εσώρουχα και ένα στενό top πάνω και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Δες και την συλλογή της από crop tops έως και απίστευτα maxi φορέματα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ.

Το σώμα της μας άφησε άφωνους και θέλουμε σίγουρα να τρέξουμε στο γυμναστήριο αυτή την στιγμή. Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία που είχε ανεβάσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου με εσώρουχα κόλαση - Στα βρήκαμε για να εντυπωσιάσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου έχε κορμάρα και μας την έδειξε με εσώρουχα κόλαση! Πάθαμε αμόκ μόλις την είδαμε και στα βρήκαμε για την ημέρα των ερωτευμένων. Όσο για την τιμή; Είναι ποίημα, αφού κοστίζουν μόνο 47 ευρώ. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Η καλλονή ηθοποιός, έχει και την δική της συλλογή με ρούχα και κοσμήματα. Τα allover ξεπουλάνε και αν δες έχεις πάρει κάποιο κομμάτι, τώρα στις εκπτώσεις είναι η ευκαιρία σου. Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε στο Instagram με εσώρουχα κόλαση και εμείς τα εντοπίσαμε για εσένα σε τέλεια τιμή.

Αν θες την γνώμη μας, βάλτα την ημέρα των ερωτευμένων και δεν θα χάσεις, αφού ο φίλος σου σίγουρα θα τρελαθεί! Να τονίσουμε ότι η αρχική τιμή για το συγκεκριμένο μπούστο ήταν στα 79 ευρώ, δηλαδή τα έχουν βγάλει με 50%! Δες και κάτι τέλεια μποτάκια που φόρεσε η Φαίη Σκορδά για να βάλεις από κάτω...

Ιδού η φωτογραφία με την Αθηνά:

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις εσώρουχα - Έτσι θα είσαι hot σαν την Αθηνά Οικονομάκου

Όσο όμως και να προσέχεις το πλύσιμο και την αποθήκευσή τους στο συρτάρι, υπάρχουν κάποια λάθη που τα κάνεις ασυναίσθητα και επηρεάζεις αρνητικά την υγεία του κόλπου σου. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε.

1. Ο καβάλος δεν είναι βαμβακερός
Ιδανικά τα εσώρουχά μας θα έπρεπε να είναι από βαμβακερό ύφασμα χωρίς ίχνος συνθετική ίνας ώστε να αναπνέει κανονικά ο κόλπος μας και να μην αναπτύσσονται το ίδιο εύκολα βακτήρια. Επειδή όμως δεν γίνεται να έχεις μόνο βαμβακερά εσώρουχα, φρόντισε τουλάχιστον αυτά που αγοράζεις να έχουν βαμβακερό καβάλο και απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση σατέν και δαντελέ εσώρουχων (εκτός από ειδικές περιπτώσεις)

2. Είναι μικρότερο νούμερο
Όσο παράξενο και αν σου ακούγεται ένα στενό εσώρουχο ή καλσόν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του κόλπου σου κυρίως γιατί προκαλούν εφίδρωση ενώ ταυτόχρονα πιέζουν και ερεθίζουν την περιοχή (και όχι με καλό τρόπο).

3. Χρησιμοποιείς έντονο μαλακτικό
Αν τα εσώρουχα σου προκαλούν φαγούρα αρκετά συχνά, αλλά δεν είσαι αλλεργική στο ύφασμα και δεν έχεις κάποια μυκητίαση τότε πολύ πιθανόν να σε επηρεάζει το μαλακτικό ή το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείς. Συνήθως τα προϊόντα με έντονα αρώματα έχουν χημικά συστατικά που προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα για αυτό καλό είναι να προτιμάς τα υποαλλεργικά προϊόντα.

4. Φοράς κυρίως string
Μπορεί να μην σου αρέσουν τα εσώρουχα με το κλασσικό κόψιμο και να αισθάνεσαι σαν γιαγιά ΑΛΛΑ τα string μπορεί να προκαλέσουν πολύ εύκολα κολπικές μυκητιάσεις εξαιτίας του σχεδιασμού τους. Σκέψου μόνο το κορδονάκι που έχουν επιτρέπει το πέρασμα των βακτηρίων από πίσω προς τα μπροστά- και δεν το θέλεις αυτό, trust me.