My style rocks: Τους άφησε "κάγκελο" με την ατάκα της «Όλο αυτό με έχει κουράσει»

Ποια το είπε;

My style rocks: Τους άφησε

Τους άφησε όλους κάγκελο με την ατάκα της παίκτρια του My Style Rocks καθώς είπε πως «όλο αυτό την έχει κουράσει». Ποια το είπε αυτό και ποια ήταν η αντίδραση των κριτών αλλά και των άλλων κοριτσιών του παιχνιδιού;

Μια ατάκα που δεν περίμεναν να ακούσουν είπε η παίκτρια και έστειλε τους κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω στραβωμένη», σχολιάζοντας την πασαρέλα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και εκείνη είπε:

«Έχω αρχίσει και κουράζομαι και όλο αυτό με κουράζει. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες να γελάμε να κάνουμε πλάκα. Είμαστε άνθρωποι και εκφραζόμαστε. Άλλες φορές θα είμαστε στριφνοί, άλλες φορές θα είμαστε χαρούμενοι, άλλες φορές θα είμαστε χαζοχαρούμενοι».

My style rocks: H εντυπωσιακή πασαρέλα της νέας παίκτριας Σοφιάνας Σπινούλα!

Η Σοφία Σπινούλα μπήκε στο My Style Rocks και έκανε εντυπωσιακή πασαρέλα! Από την πρώτη κιόλας στιγμή η νέα παίκτρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της αλλά και της στυλιστικές επιλογές που διάλεξε. Πως αντέδρασαν οι άλλες παίκτριες;

Χορεύτρια, μοντέλο και influencer, έγινε γνωστή μέσα από το «So You Think You Can Dance». Η 22χρονη χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Josephine.

Η ίδια ξεχωρίζει για την ομορφιά της και το στυλ της με τον χορό της, ενώ θα απογειώσει την τηλεθέαση με την εμφάνιση της. Δείτε και ένα spoiler "βόμβα" που ήρθε και από την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Η Σοφιάνα μπήκε στο παιχνίδι και έκλεψε τις εντυπώσεις με την πασαρέλα της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Δείτε φωτογραφίες από την πασαρέλα της:

My style rocks gala

My style rocks spoiler