MasterChef: O νικητής του Mystery Box και τα νεύρα των παικτών με τον Σταύρο! "Είναι κομπλεξικός"

Για ποιο λόγο εξοργίστηκαν;

MasterChef: O νικητής του Mystery Box και τα νεύρα των παικτών με τον Σταύρο!

Ο πρώτος νικητής του Mystery Box στο MasterChef είναι γεγονός! Για ποιο λόγο οι παίκτες είχαν νεύρα με τον Σταύρο και τον αποκάλεσαν "κομπλεξικό"; Tι συνέβη στην πρώτη δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος;

Ο Σταύρος Γεωργίου ήταν αυτός πού κέρδισε το Mystery Box και είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία αλλά και ποιους θα βοηθήσει.

Αυτό που έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες ήταν παστίτσιο χωρίς περιορισμούς, vegan παστίτσιο και vegetarian παστίτσιο.

Οι επιλογές του εξόργισαν του συμπαίκτες τους, αφού έδωσε στην vegan Ντέμι να κάνει κανονικό παστίτσιο, αλλά και στην Μαριάννα της είπε πως θα πάρει αυτό που της αξίζει, καθώς κάνει πολύ φασαρία μέσα στο σπίτι.

Η ατάκα την ενόχλησε με αποτέλεσμα να πει “Δεν πιστεύω ότι κινείσαι μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν”.

Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Masterchef: Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.