Βαρύ πένθος για τον Σταμάτη Μαλέλη

Αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από την ζωή!

Βαρύ πένθος για τον Σταμάτη Μαλέλη

Βαρύ πένθος για τον Σταμάτη Μαλέλη, αφού αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από την ζωή. Μάλιστα οι δύσκολες ώρες τον βρήκαν χθες στην πρεμιέρα του Mega, στο οποίο ο δημοσιογράφος είναι διευθυντής προγράμματος του καναλιού.

Δύσκολες στιγμές βιώνει από χθες ο γενικός διευθυντής του MEGA Σταμάτης Μαλέλης. Την πιο δύσκολη ημέρα της δουλειάς του, που είχε πρεμιέρα το κανάλι και εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί τα πάντα για να λειτουργήσουν ρολόι, είχε μια δικιά του προσωπική τραγωδία. Και αυτό γιατί η μητέρα του έφυγε χθες από την ζωή.

Μέσα στην ένταση της δουλειάς, ο κ. Μαλέλης έμαθε για την απώλεια του πιο κοντινού του ανθρώπου. Η μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Στο πλευρό του στάθηκαν οι δικοί του για να τον βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή στιγμή.Εντωμεταξύ δείτε και έναν θρυλικό ηθοποιό που έφυγε από την ζωή.

Βαρύ πένθος για τον Σταμάτη Μαλέλη: Ο θάνατος που τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο εκ Λέσβου καταγόμενος Γιώργος Μαλέλης πατέρας του γνωστού δημοσιογράφουκαι εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ Σταμάτη Μαλέλη.

Ο Γιώργος Μαλέλης παλιά δόξα του Λεσβιακού ποδοσφαίρου ξεκίνησε από τον Αχιλλέα μετά πήγε στον Παλλεσβιακό ενώ ήταν και παράγοντας στην ΕΠΣΛ.

undefined

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Μαλέλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στην Αθήνα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Σταμάτης Μαλέλης: Το δημόσια ξέσπασμα στα social media - «Ντροπή και μόνο ντροπή»!

Ξέσπασε ο Σταμάτης Μαλέλης στα social media!

Ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος με την Μυρσίνη Λοϊζου η οποία εισέπραττε την σύνταξη της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από την ζωή.

«Ντροπή και μόνον ντροπή», είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μυρσίνης Λοίζου που επί χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει, ήταν το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη του Κινήματος Αλλαγής.

«Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μ Λοίζου που επι χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει. Και αυτοί οι άνθρωποι που κλέβουν συντάξεις συνεχίζουν με θράσος να λένε ότι είναι αριστεροί .#Λοΐζου», έγραψε αναλυτικά.

Σταμάτης Μαλέλης Το δημόσια ξέσπασμα στα social media

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ που έσκασε σαν "βόμβα" στα αυτιά μας.