Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα - «Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας»

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα - «Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας»

Ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» προκαλούν ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση που έκαναν στη επίσημη σελίδα τους για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από το τραγικό δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη στο οποίο έχασε τη ζωή του. «Δεν έφυγες ποτέ φίλες μας», έγραψαν.

Ο τραγουδιστής είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Παντελή Παντελίδη και πριν λίγες ώρες ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ήταν μαζί πάνω στην πίστα νυχτερινού κέντρου και τραγουδούσαν. Η στιγμή ανατριχιάζει....

Συγκεκριμένα, οι «Μέλισσες» ανέβασαν ένα βίντεο στη μνήμη του από ένα βράδυ σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, όπου ο Παντελής είχε σηκώσει τον Χρήστο Μάστορα στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί.

Το βίντεο αυτό συνόδευσε με το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας. Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας».

Παντελής Παντελίδης - Μέλισσες

Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας. Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας. PANTELIS PANTELIDIS (official)

Posted by Melisses on Monday, February 17, 2020

Για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και η Ελένη Χατζίδου. Σπάραξε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γονείς της να ποζάρουν με τον τραγουδιστή πριν πεθάνει.

Xρήστος Μάστορας: Συγκινητικό βίντεο από το μέρος που μεγάλωσε!

Ο Χρήστος Μάστορας επισκέφτηκε το Βοδινό, όπου περνούσε τις όμορφες στιγμές των παιδικών του χρόνων και συγκίνησε με το βίντεο που πόσταρε. Επισκέφτηκε και το νεκροταφείο.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες προκαλεί συγκίνηση!

«Το δέντρο που έχει βαθιά τις ρίζες, δε φοβάται το Βοριά.(παραποίησα λίγο το ξένο γνωμικό έτσι για το αλατοπίπερο) Μια βόλτα στο Βοδίνο, το μπαλκόνι της Δρόπολης, το χωριό μου, το μέρος που φιλοξενούσε τα καλοκαίρια μου όταν ήμουν παιδί, είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Όπως πολύ όμορφα το έθεσε η κα Χριστίνα Μίχου(μητέρα του αδερφικού φίλου μου Χριστόφορου) σε μια κουβέντα που είχαμε για τον Ray Radbury που έδινε αυτη την εξήγηση σε κάποιο από τα βιβλία του, οι «μηχανές του χρόνου» υπάρχουν και είναι οι γέροντες.

Οι παππούδες μας, που μας λένε ιστορίες γεμάτες σοφία και διδάγματα, είναι μηχανές του χρόνου. Αν έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά είναι εύκολο να ταξιδέψουμε προς τα πίσω για να πάρουμε λίγη φόρα για το μπροστά μας. Εκεί ανατρέχω όταν χρειάζομαι λίγη φόρα για το μπροστά μου… Οι ρίζες μου , η γιαγιά μου η Αμαλία και ο παππούς ο Χρήστος που είναι εκεί και με υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλα αυτά τα χρόνια αλλά και αυτοί που έφυγαν άλλα πρόλαβαν να με ποτίσουν με την αγάπη και τις γνώσεις τους οταν ήμουν μικρός, ο παππου-Βαγγέλης και η μάνα-Τσαντα(Αλεξάνδρα) οπως τους φωνάζαμε, είναι οι δικές μου «μηχανές του χρόνου», έγραψε ο τραγουδιστής και πόσταρε το παρακάτω βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το δέντρο που έχει βαθιά τις ρίζες, δε φοβάται το Βοριά.(παραποίησα λίγο το ξένο γνωμικό έτσι για το αλατοπίπερο) Μια βόλτα στο Βοδίνο, το μπαλκόνι της Δρόπολης, το χωριό μου, το μέρος που φιλοξενούσε τα καλοκαίρια μου όταν ήμουν παιδί, είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Όπως πολύ όμορφα το έθεσε η κα Χριστίνα Μίχου(μητέρα του αδερφικού φίλου μου Χριστόφορου) σε μια κουβέντα που είχαμε για τον Ray Radbury που έδινε αυτη την εξήγηση σε κάποιο από τα βιβλία του, οι «μηχανές του χρόνου» υπάρχουν και είναι οι γέροντες. Οι παππούδες μας, που μας λένε ιστορίες γεμάτες σοφία και διδάγματα, είναι μηχανές του χρόνου. Αν έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά είναι εύκολο να ταξιδέψουμε προς τα πίσω για να πάρουμε λίγη φόρα για το μπροστά μας. Εκεί ανατρέχω όταν χρειάζομαι λίγη φόρα για το μπροστά μου... Οι ρίζες μου , η γιαγιά μου η Αμαλία και ο παππούς ο Χρήστος που είναι εκεί και με υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλα αυτά τα χρόνια αλλά και αυτοί που έφυγαν άλλα πρόλαβαν να με ποτίσουν με την αγάπη και τις γνώσεις τους οταν ήμουν μικρός, ο παππου-Βαγγέλης και η μάνα-Τσαντα(Αλεξάνδρα) οπως τους φωνάζαμε, είναι οι δικές μου «μηχανές του χρόνου».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις