Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως θέλει να παντρευτεί τον... Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Ποια είναι;

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως θέλει να παντρευτεί τον... Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως θέλει να παντρευτεί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ποια ηθοποιός της σειράς έκανε αυτή την δήλωση; Και ποιος ο λόγος που θέλει να παντρευτεί τον κριτή του Masterchef;

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων έκανε και μια δήλωση που δεν περιμέναμε.

Τι είπε η ηθοποιός για τον κριτή του MasterChef; «Τον κύριο Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ αλλά αυτόν που λατρεύω και τον θέλω, θέλω να τον παντρευτώ αν μου δοθεί η ευκαιρία είναι ο σεφ Κουτσόπουλος. Ο δικός μου δεν το ξέρει, θα το μάθει τώρα», είπε.

Δείτε εντωμεταξύ και την άγνωστη σχέση της Παγώνας από τις Άγριες Μέλισσες με έναν άλλο κριτή του MasterChef τον Σωτήρη Κοντιζά.

Masterchef: Ατάκα έπος του Κουτσόπουλου σε παίκτρια - «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο»

Μια ατάκα έπος είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Για ακόμη μια φορά την «πέταξε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε παίκτης της δικής του ομάδας. «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο», είπε και την άφησε «κάγκελο».

Συγκεκριμένα, η δοκιμασία ξεκίνησε με την δοκιμασία για την μαύρη ποδιά. Οι παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να μαγειρέψουν με τις οδηγίες τους σεφ τους. Πρώτος λοιπόν, ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην ομάδα του έχει την κυρία Γιώτα.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσει το πιάτο της, δεν σταμάτησε να του λέει πόσο τέλειο είναι το φαγητό που έφτιαξε με τον κριτή να της λέει «Μήπως να φύγετε πες να πάω να υπογράψω συμβόλαιο» της είπε με χιούμορ ο κριτής βλέποντας πως απέτυχε στα τεχνικά κομμάτια της συνταγής. «Το ψάρι είναι τόσο βρασμένο που δεν μπαίνει σε κανένα πιάτο… ούτε σε μεζεδοπωλείο».

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα έκανε spoiler μεγατόνων! Τι θα γίνει με την Δρόσω;

Η Ασημίνα ή κατά κόσμον Έλλη Τρίγγου, βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night show και έκανε ένα spoiler μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες. Τι θα γίνει με την Δρόσω; Ποιες οι εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι» είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Όσον αφορά την σχέση της με την Δρόσω είπε: «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή.

Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

«Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού» κατέληξε.