MasterChef: "Έξαλλη" η Μαριάννα - "Είναι κομπλεξικός και κότα"

Ποιον αποκάλεσε με αυτόν τον τρόπο;

MasterChef:

"Έξαλλη" η Μαριάννα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! "Είναι κομπλεξικός και κότα" ανέφερε για συμπαίκτη της που φαίνεται πως την "έβγαλε από τα ρούχα της" με την συμπεριφορά του! Για ποιον μίλαγε με τέτοιο ύφος η παίκτρια;

Η Μαριάννα Πουλμεντή ξέσπασε κατά του Σταύρου Γεωργίου, για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να παίξει στο τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ο Σταύρος έπαιξε σήμερα και στρατηγικά, αλλά και σαν κομπλεξικός που είναι. Προφανώς έδωσε το πιο δύσκολο κομμάτι στους μάγειρες που φοβάται και κυρίως στον Ηλία Κιαζόλι γιατί σήμερα εδώ πέρα, εκτός από εμένα και τον Γιώργο, είναι από τους πιο δυνατούς μάγειρες.

Και προφανώς θέλει να προσπαθήσει να τον κάνει να φύγει από το σπίτι γιατί μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος του Σταύρου και πιστεύω ότι απλά είναι κότα. Αλλά επειδή είναι ύπουλος πιστεύω ότι θα το φάει μόνος του το κεφάλι του. Δεν φοβάμαι τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο εδώ μέσα.

Θα βρίσω άμα συνεχίσω. Το μόνο που θέλω όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι». Εσείς ωστόσο ξέρετε γιατί η Σεμίνα αποχώρισε από το παιχνίδι; Το αποκάλυψε η ίδια.

MasterChef: Άφωνοι όλοι με την ανακοίνωση των κριτών

Άφωνοι έμειναν όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών! Τι ήταν αυτό που δεν είχε ξανασυμβεί στο παλτό του MasterChef και τους "πάγωσε" όλους; Εσείς το περιμένατε; Αυτό το πλεονέκτημα τους "τάραξε" όλους!

Και αυτό ήταν το μοναδικό πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef στην Κατερίνα Λένη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας. Η παίκτρια κέρδισε την κάρτα ασυλίας, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή στον διαγωνισμό.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Εσείς ωστόσο ξέρετε γιατί η Σεμίνα αποχώρισε από το παιχνίδι; Το αποκάλυψε η ίδια.