Just the 2 of us: Θα δούμε τελικά την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο σόου;

Τι αποκάλυψαν για την συμμετοχή της;

Just the 2 of us: Θα δούμε τελικά την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο σόου;

Θα δούμε τελικά την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο σόου του Just the 2 of us; Η αποκάλυψη ήρθε από τον Νίκο Κωκλόνη και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Μιλώντας στο «Καλό Μεσημεράκι» ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη - "βόμβα"!

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου, και αναφέρθηκε και στον ρόλο της Χατζηβασιλείου.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή, αλλά και τη συμμετοχή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που θα είναι μια από τις διαγωνιζόμενες.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για αυτό, δεν θα πιστέψετε σε ποια τραγουδίστρια έκαναν πρόταση!

Just the 2 of us: «Έκλεισε» για το παιχνίδι νικήτρια του DWTS!

«Έκλεισε» με το Just the 2 of us νικήτρια του DWTS και το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το παιχνίδι. Το δικό της όμως είναι σίγουρο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, η νικήτρια του πρώτου “Dancing with the stars”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στο “Just the 2 of us”.

«Ήθελα να κάνω κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη γενικότερα, ξαφνικά έρχεται η πρόταση για το Just the 2 of us και λέω: ‘Συγχρονικότητα! Δεν έχω κάνει μαθήματα. Το μόνο που κάνω είναι να τραγουδάω στο μπάνιο μου», δήλωσε.

«Δεν ξέρω καθόλου ποιοι θα είναι. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα είναι να είναι ένας άνθρωπος που να έχει λίγο χιούμορ» πρόσθεσε για το coach που θα έχει στο παιχνίδι.

H Άννα Βίσση θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή; Το αποκάλυψε η ίδια.

Just the 2 of Us: Δεν θα πιστέψετε σε ποια τραγουδίστρια έκαναν πρόταση! Αποκάλυψη - "βόμβα"!

Αποκάλυψη - "βόμβα" έσκασε για το Just the 2 of Us, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της, γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για το σόου! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι!

Η ίδια μίλησε για τα πάντα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και μεταξύ άλλων έκανε και την αποκάλυψη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο λόγος για την Χαρά Βέρρα, που δήλωσε χαρακτηριστικά, "Δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα. Για το Just λέμε, στο φίλο μου τον Νίκο τον Κοκλώνη από τον ίδιο έγινε η πρόταση. Συγκεκριμένα πήγαινα σε ένα πανηγύρι τον Αύγουστο και με πήρε τηλέφωνο μέσα στο αυτοκίνητο που ήμουν καθοδόν για τη δουλειά και μου είπε ότι θέλει κάποια στιγμή να κάνουμε ένα ραντεβού για αυτό το παιχνίδι. Έγινε το ραντεβού αλλά δεν έχουμε ακόμα δέσει κάτι, είμαστε σε συζητήσεις. Νομίζω αν γίνει θα είναι μια εμπειρία για μένα διαφορετική".

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε η τραγουδίστρια στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης τα "καυτά" ονόματα που παίζουν στην κριτική επιτροπή του σόου!