Σάκης Τανιμανίδης: Βόλτα με την Χριστίνα Μπόμπα, την μητέρα και την αδερφή του

Αγκαλιά με τις 3 γυναίκες της ζωής του! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σάκης Τανιμανίδης: Βόλτα με την Χριστίνα Μπόμπα, την μητέρα και την αδερφή του

Αγκαλιά με τις τρεις γυναίκες τις ζωής του απαθανατίστε ο Σάκης Τανιμανίδης από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr! Από την πρώτη μέρα που ο Σάκης γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στους γονείς του, η Χριστίνα έγινε η μεγάλη αδυναμία τόσο του πατέρα του όσο και της μητέρας του. Η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη δεν είναι μια κλασική πεθερά. Είναι υποστηρικτική στη νύφη της όσο είναι και στα τρία της παιδιά. Την περασμένη εβδομάδα, μαζί με την αδερφή του Σάκη, Κασσιανή, έκαναν μία από τις συνηθισμένες επισκέψεις τους στην Αθήνα για να δουν το ζευγάρι.

Η Χριστίνα και ο Σάκης κατάφεραν να είναι μαζί τους τις περισσότερες ώρες της μέρας για βόλτες στο κέντρο του Κολωνακίου -πολύ κοντά στο νέο τους σπίτι-, ενώ το βράδυ ο παρουσιαστής έβγαλε και τις τρεις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του για φαγητό. Πάντως, τη γιορτή των ερωτευμένων και ενώ η μητέρα του και η αδερφή του αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης την αφιέρωσε εξ ολοκλήρου στη Χριστίνα ξεκινώντας από το πρωί να της κάνει εκπλήξεις αλλά και φάρσες με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς που έβρισκε αφορμές για να τα σκάει δίπλα της τρομάζοντάς την. Το ζευγάρι το βράδυ πέρασε μια ρομαντική βραδιά σε εστιατόριο της Αθήνας, ενώ σύντομα θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό, σε ένα ταξίδι που δεν θα είναι μόνο για δουλειές!

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα και αδερφή

Περιμένοντας τον πελαργό ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης έγκυος η χριστίνα μπόμπα

Ο Σάκης και η Χριστίνα μπορεί αυτό το διάστημα να μην έχουν τηλεοπτικές υποχρεώσεις, αλλά έχουν πέσει με τα μούτρα στα προσωπικά τους επαγγελματικά πρότζεκτ. Ο Σάκης με τη δημιουργία ενός ακόμη Museum of Illusions στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και στα ταξίδια που διοργανώνει, και η Χριστίνα με το κανάλι της στο Youtube και με τα προϊόντα μόδας και ομορφιάς που προωθεί. Ωστόσο, οι φίλοι τους λένε πως και οι δύο είναι σε μια φάση που θέλουν αυτή τη χρονιά να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους αποκτώντας ένα παιδί! Και όλα αυτά θα γίνουν σίγουρα πριν ο Σάκης φύγει την ερχόμενη σεζόν ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor 4»!

Μάλιστα, να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό το φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει ξανά το ζευγάρι σε...ποντιακό γλέντι! Ο Σάκης του έδωσε και κατάλαβε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ