Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζητάει αποζημίωση 2 εκ. δολαρίων από εταιρία! Τι συνέβη;

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζητάει αποζημίωση 2 εκ. δολαρίων από εταιρία! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητάει από εταιρεία αποζημίωσε ύψους τουλάχιστον 2εκ. δολαρίων! Τι συνέβη και ο "Greek freek" ζητάει αυτά τα λεφτά; Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που μηνύει μια εταιρεία ο γνωστός μπασκεμπολίστας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας theblast.com, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς πάει στα δικαστήρια την εταιρεία Sportz Cases, LLC, διεκδικώντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο κατηγορεί την εταιρία πως εκμεταλλεύτηκε το κατοχυρωμένο «Greek Freak» χωρίς να πληρώσει τα δικαιώματα αφού είναι πλέον κατωχυρομένο.

Ο star του NBA δεν είχε δώσει άδεια στην εταιρία να χρησιμοποιεί τον όρο Greek Freak σε προϊόντα της. Η εταιρία κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, αλλά σταμάτησε να βάζει το παρατσούκλι του και έβαλε την φράση «The Baller».Δείτε και την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για την γυναίκα του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκτός από τα 2 εκ. δολάρια, διεκδικεί και τα κέρδη που είχε η εταιρία από προϊόντα με την μορφή του.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε πράξει το ίδιο με εταιρία που χρησιμοποιούσε τον όρο «Greek Freak» σε προϊόντα, χωρίς να έχει δώσει την άδειά του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε στο Παρίσι και χόρεψε ξέφρενα! Ξεσήκωσε τους πάντες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινεί για ακόμα μια φορά, όχι με την κόρη του, αλλά με το τρυφερό ποστ για την γυναίκα του! Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του μια μοναδική εικόνα που έφερε βροχή σχολίων!

Ως λάτρης των social media, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανέβασε μια εικόνα με την γυναίκα του ενώ βρισκόταν στην εγκυμοσύνη της.

Οι δυο τους έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, και από ότι φαίνεται ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιάννη Αντετοκουνμπο, που έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 54 ετών.

Ο παίκτης του NBA έγραψε χαρακτηριστικά, «Η βασίλισσα μου. Μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου». Δείτε ωστόσο και την πρόσφατη φωτογραφία του με τον μικρό του!