Η Πάολα έκατσε δίπλα στον Κουρκούλη και έκανε ανακοίνωση - «Έρχεται το τελευταίο...»

Το είπε η ίδια και ξεκαθάρισε!

Η Πάολα έκατσε δίπλα στον Κουρκούλη και έκανε ανακοίνωση - «Έρχεται το τελευταίο...»

Η Πάολα πέταξε βόμβα μεγατόνων, αφού έκατσε δίπλα στον Κουρκούλη και έκανε ανακοίνωση που θα συζητηθεί! Ποιο είναι το τελευταίο που... έρχεται και αφορά και τους δυο τους; Η είδηση θα κάνει τον γύρο του διαδικτύου σίγουρα.

Να τονίσουμε ότι το σχετικό post έγινε από το επίσημο account της στο Instagram. Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, μπορεί οι εμφανίσεις της με τον τραγουδιστή να πήραν παράταση, αλλά ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε!

«Έρχεται το τελευταίο διήμερο στο @vogue.club.official ! Αυτή η σεζόν θα μείνει αξέχαστη ! Θεσσαλονίκη είσαι καταπληκτική» έγραψε η Πάολα και ανέφερε ότι η αυλαία θα πέσει το Σάββατο που μας έρχεται. Εννοείται βέβαια, πως η Πάολα με το Νίκο δεν θα σταματήσουν την συνεργασία τους .... αφού τα βίντεο τους έχουν γίνει viral! Δείτε και το πιο πρόσφατο, στο οποίο είχε ανατριχιάσει τους πάντες με την ερμηνεία της.

Ιδού το σχετικό post

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Πάολα σε ανακοίνωση- Τι θα κάνει μετά τη συνεργασία με το Κουρκούλη

Έχουμε για πρώτη φορά το νέο επαγγελματικό βήμα της Πάολα, και μόλις μας «έσκασαν» οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα κάνει μετά τη συνεργασία με το Κουρκούλη! Είναι επίσημο και το μόνο που μένουν είναι οι τελικές υπογραφές!

Οι δυο τραγουδιστές, σάρωσαν στην συνεργασία τους στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα πήραν και παράταση εμφανίσεων, κάτι που ανακοίνωσε η Πάολα με μια ανάρτηση που προκάλεσε εντύπωση. Ωστόσο, όπου να'ναι ετοιμάζονται για νέους δρόμους και νέα ξεκινήματα.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στην Αθήνα, με το Fantasia να είναι το μαγαζί που θα τους φιλοξενεί. Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να σαρώσουν και κάτι μας λέει πως πρόκειται να συζητηθούν πολύ! Πάολα και Κουρκούλης είναι αυτοί άλλωστε... Δείτε την ανάρτηση της Πάολας με την ίδια να τα σπάει μαζί με τον Κουρκούλη: