Η Βίκυ Καγιά «πέταξε» φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Της πήρε μέσα από τα χέρια της...

Το χαμόγελό της τα είπε όλα!

Η Βίκυ Καγιά «πέταξε» φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Της πήρε μέσα από τα χέρια της...

Η Βίκυ Καγιά μίλησε ανοιχτά στο Πρωινό και «πέταξε» φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το ρεπορτάζ για αυτό που της πήρε μέσα από τα χέρια της αλλά και το μέλλον του GNTM! Έρχεται βόμβα μεγατόνων....

Μέσα από το σχετικό βίντεο, το Πρωινό σχολιάζει το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τη διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα χέρια της Βίκυς Καγιά. Η εκπομπή συνάντησε την παρουσιάστρια του GNTM και όταν την ρώτησε για την συνεργάτιδά της είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με την Ηλιάνα, αλλά και με κανένα συνεργάτη μου....» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα είναι στο show αφού «Όποιος φεύγει από το star δεν επιστρέφει.» Εντύπωση πάντως, προκάλεσε το ρεπορτάζ που θέλει την Ηλιάνα να μην έχει καλή σχέση με την Βίκυ, μιας και της πήρε μέσα από τα χέρια της διαφημιστική καμπάνια για καλλυντικά. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει.... Για την ιστορία, να θυμίσουμε το ρεπορτάζ βόμβα με εκείνη που παίρνει την θέση της στο GNTM!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σάλος! Η Βίκυ Καγιά τη διώχνει από GNTM και Star; Διέρρευσε μετά τον τελικό και θα βγουν φλόγες

Κανονικός σάλος έγινε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες η είδηση, πως η Βίκυ Καγιά τη διώχνει από GNTM και Star! Η φήμη διέρρευσε λίγο μετά τον αμφιλεγόμενο τελικό του ριάλιτι!

Οι δύο κυρίες πλαισίωναν μαζί την κριτική επιτροπή ωστόσο όπως φαίνεται πλέον υπάρχει χώρος μόνο για μία από τις δύο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα είναι στη νέα σεζόν του GNTM, μιας και όπως αποκαλύφθηκε υπάρχει πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά.

«Την απομακρύνουν από το Star. Επειδή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο για συνεργασία με μια εταιρεία, η οποία αποχώρησε από συνεργασία με την Βίκυ Καγιά, εκεί υπάρχει ένα κόνφλικτ. Η Βίκυ Καγιά έχει μεγάλη δύναμη μέσα στο Star. Μπορεί να είναι και ότι η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει την Ηλιάνα» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.