Κάρολαϊν Φλακ: Ραγίζει καρδιές το αδημοσίευτο σημειώμα της! "Σκέφτομαι πώς θα πάρω τη δική μου πίσω"

Τι άλλο έγραφε στο σημείωμα της;

Κάρολαϊν Φλακ: Ραγίζει καρδιές το αδημοσίευτο σημειώμα της!

Η Κάρολαϊν Φλακ άφησε πίσω της ένα σημείωμα πριν αυτοκτονήσει που δεν δημοσιεύτηκε και ραγίζει καρδιές. Η παρουσιάστρια έλεγε πως "σκέφτεται πως θα πάρει πίσω τη δική της ζωή αλλά και της οικογένεια της" μετά το περιστατικό που συνέβη.

Η οικογένεια της έδωσε ένα αδημοσίευτο σημείωμα που έγραψε λίγες μέρες πριν πάρει την ίδια της την ζωή. «Σήμερα θα μιλήσω. Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου δεν προσφέρεται άλλο για ψυχαγωγία και κουτσομπολιό», ανέφερε στο μήνυμά της η παρουσιάστρια στις 30 Ιανουαρίου.

Η ίδια σκόπευε να το ανεβάσει μετά τον τεράστιο σάλο που είχε ξεσπάσει για την "κακοποιήση" του συντρόφου της, ωστόσο δεν το δημοσίευσε και τώρα η οικογένεια της το έδωσε στην εφημερίδα «Eastern Daily Press».Η παρουσιάστρια αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες, αφού είχε παραιτηθεί από την δουλειά της και μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει για την κακοποιήση του συντρόφου της.

Το ακριβές κείμενο της που ήθελε να ανεβάσει στα social media και δεν το έκανε:

«Για πολλούς ανθρώπους, η σύλληψη για κοινή επίθεση είναι ένας ακραίος τρόπος για να υπάρξει κάποιου είδους πνευματικής αφύπνισης αλλά για μένα αυτό έγινε κάτι το φυσιολογικό. Στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω δεχτεί πιέσεις, προσβολές, τοξικές απόψεις αλλά έλεγα πώς όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν διαμαρτυρόμουν. Το πρόβλημα με το να βάζεις τα πράγματα κάτω από το χαλί είναι πως θα βρίσκονται πάντα εκεί και όταν κάποιος το σηκώσει θα αισθανθείς ντροπή και αμηχανία. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 συνελήφθη για κοινή επίθεση στον φίλο μου... Μέσα σε 24 ώρες ολόκληρος ο κόσμος, το μέλλον και όλα όσα είχα χτίσει κατέρρευσαν. Ξαφνικά βρέθηκα απέναντι και όλοι οι άλλοι να με παρακολουθούν. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα την ευθύνη για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Η αλήθεια είναι πώς επρόκειτο για ένα ατύχημα. Από τότε η ζωή μου είναι υπό κατάρρευση. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Είχαμε μια διαφωνία και συνέβη ένα ατύχημα. Το αίμα που πούλησε κάποιος σε μια εφημερίδα ήταν κάτι πού λυπηρό και πολύ προσωπικό. Ο λόγος για τον οποίο μιλάω σήμερα είναι επειδή η οικογένειά μου δεν αντέχει άλλο. Έχω χάσει τη δουλειά μου. Το σπίτι μου. Την ικανότητά μου να μιλάω. Και η αλήθεια έχει αφαιρεθεί από τα χέρια μου και χρησιμοποιείται ως ψυχαγωγία. Δεν μπορώ να κρύβομαι κάθε μέρα και να μην μιλάω σε κανένα. Λυπάμαι τόσο πολύ για ότι περνάει η οικογένειά μου και οι φίλοι εξαιτίας μου. Δεν σκέφτομαι “πως θα πάρω την καριέρα μου πίσω”. Σκέφτομαι πώς θα πάρω τη δική μου και τη ζωή της οικογένειάς μου πίσω».

Κάρολαϊν Φλακ: Θρίλερ η αυτοκτονία της Βρετανίδας παρουσιάστριας! Γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αυτοκτονία της Βρετανίδας παρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ. Γιατί αποφάσισε τελικά να βάλει τέλος στην ζωή της; Ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτό σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα;

Την τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας τηλεπαρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, δημοσιεύουν ΜΜΕ στη χώρα της.

Στη φωτογραφία, που ανήρτησε στο Instagram η φίλη της και τηλεοπτική παραγωγός Μόλι Γκρόσμπεργκ, η Φλακ ποζάρει μ’ ένα κόκκινο σέξι φόρεμα και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, ενώ η σχετική λεζάντα αναφέρει: «η αστεία Βαλεντίνη μας, μάς έφερε φέτος μπισκότα και γάλα με βρώμη».

Κάρολαϊν Φλακ αυτοκτονία

Η 40χρονη τηλεπαρουσιάστρια, που αυτοκτόνησε το περασμένο Σάββατο, είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island» μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της Λιούις Μπάρτον κιενώ η δίκη της είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου.Δείτε και 20 διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν! Οι τραγικές ιστορίες τους και το εφιαλτικό φινάλε!

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Κάρολαϊν Φλακ στο λογαριασμό της στο Instagram στις 14 Φεβρουαρίου, ποζάρει με τη σκυλίτσα της Rub.

Η Φλακ φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με τον πρίγκιπα Χάρι και είχε πει δημόσια πως αντιμετωπίζει προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια. Οι δικηγόροι της κατηγόρησαν την εισαγγελία πως επεδίωκε να στήσει μια «δίκη-σόου», σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος της για ενδοοικογενειακή βία κατά του συντρόφου της. Και ανέφεραν ότι η τηλεπαρουσιάστρια τελούσε υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση για τα όσα γράφονταν και από τα ΜΜΕ για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, πηγές από το περιβάλλον των δικηγόρων της Φλακ είπαν ότι αρχικά οι εισαγγελείς είχαν αποφασίσει να μην της απαγγείλουν κατηγορίες, αλλά άλλαξαν γνώμη κατόπιν πιέσεων από ανώτερα στελέχη της αστυνομίας. H εισαγγελία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

iefimerida.gr