Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς

Έπαθε ανακοπή!

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς. Η ηθοποιός έπαθε ανακοπή καρδιάς όπως ανακοίνωσε η οικογένεια της και έτσι έφυγε στον ύπνο της σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αδερφή της.

Ο λόγος για την Esther Scott. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της η ηθοποιός έπαθε ανακοπή την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στην Santa Monica και μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας κατέληξε.

Η ηθοποιός είχε πάρει μέρος σε πολλές ταινίες και σειρές.

Η αδελφή της, Shaun, είπε:

«Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, την σταματούσαν συχνά στο δρόμο οι άνθρωποι γιατί θα την αναγνώριζαν – αλλά δεν γνώριζαν το όνομά της. Ελπίζω τώρα να θυμούνται το όνομά της, τη δουλειά της και το πόσο πρόσφερε στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας». Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής.

H Esther Scott εκτός από τις 73 ταινίες που είχε παίξει έγινε γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπωςτο «Melrose Place» και το «ER». Ακόμη είχε επίσης «δανείσει» την φωνή της στο Shodu της κινηματογραφικής επιτυχίας Star Wars.

Θρήνος - Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Ποια τα αίτια του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον χώρο της showbiz;

Ο λόγος για τον Τζέισον Ντέιβις, τη φωνή του φανταστικού ήρωα Mikey Blumberg από τα κινούμενα σχέδια Recess,που πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο ηθοποιός που επίσης είναι εγγονός του εκατομμυριούχου του Χόλυγουντ Marvin Davis πέθανε – σύμφωνα με το ΤΜΖ - την Κυριακή 16/2, στο Los Angeles αλλά οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού Nancy Rickel ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του γιού της: «Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τα πιο δυσάρεστα νέα της ζωής μου. Ο γιος μου Jason πέθανε το πρωί (σ.σ. την Κυριακή) στο Los Angeles».

Πέθανε ηθοποιός

Και πρόσθεσε: « ο Jason είχε μια χρυσή καρδιά και λαχτάρα για την ζωή. Νοιαζόταν για όλους μας και αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του»