Γνωστό ζευγάρι χώρισε και η ηθοποιός τον «άδειασε» κανονικά - «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν ηλικιωμένο»

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστό ζευγάρι χώρισε και η ηθοποιός τον «άδειασε» κανονικά - «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν ηλικιωμένο»

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που όμως χώρισε. Ωστόσο, σάλο προκαλούν οι δηλώσεις της ηθοποιού μετά το οριστικό τέλος. «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα», είπε και τον άδειασε κανονικά.

Η 43χρονη, ήταν εκείνη που τον χώρισε, δίνοντας του στην κυριολεξία τα παπούτσια στο χέρι έπειτα από δυο χρόνια κοινής πορείας. Ο λόγος; Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, καθώς ο ηθοποιός είναι 79 χρονών.

Ο λόγος για την Μειτάλ Ντοχάν, και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Αλ Πατσίνο. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους όχι μόνο αποφάσισε να τον χωρίσει εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά και τους ελαττώματος του να είναι... τσιγγούνης.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο», υποστήριξε η Μειτάλ Ντοχάν.

«Είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Χαίρομαι που είχαμε αυτή την σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι», είπε. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, τους άφησε όλους άφωνους, όταν είπε πως ήταν τσιγκούνης αφού δεν της αγόραζε παρά μόνο λουλούδια κι ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα.

Ζευγάρι showbiz διαφορά ηλικίας

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, «έσκασε» και η είδηση πως οριστικός είναι ο χωρισμός και για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ακόμη ένα γνωστό ζευγάρι λένε ότι χωρίζει, χωρίσει ωστόσο διαφορά ηλικίας

Θα υπάρξει ακόμα ένας χωρισμός "βόμβα" στην showbiz; Όπως φαίνεται αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, έχει αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους! Ποιοι είναι όμως αυτοί που αντιμετωπίζουν σύννεφα στην σχέση τους;

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δείχνει να μη μπορεί να ακολουθήσει κοινό τρόπο ζωής, εξαιτίας των διαφορετικών νοοτροπιών τους

Ο λόγος για τον George Clooney και την Amal Alamuddin, που όπως λένε τα δίδυμα μεγαλώνουν με τη μητέρα τους μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό τώρα, ενώ άρχισαν να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, μιας και οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει βγει να ανακοινώσει κάτι, ούτε έχει γίνει κάποια αναφορά από κοντινό τους άτομο. Παρόλα αυτά, οι φήμες βγήκαν θετικές για μια γνωστή παρουσιάστρια του Star, όπου και αποκαλύφθηκε πως όντως χώρισε.

χωρισμός showbiz