Masterchef: Οι κριτές έκαναν την ανακοίνωση που δεν περίμενε με τίποτα η Κατερίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef: Οι κριτές έκαναν την ανακοίνωση που δεν περίμενε με τίποτα η Κατερίνα

Άφωνη άφησαν οι κριτές την Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Έκαναν μια ανακοίνωση στην έναρξη του παιχνιδιού που δεν περίμενε με τίποτα, ούτε η ίδια, ούτε οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι να ακούσουν. Τι συνέβη;

Σήμερα, είναι το τρίτο επεισόδιο που παρακολουθούμε μέσα στην συχνότητα του STAR όπου οι παίκτες έχουν μπει μέσα στο σπίτι και «μονομαχούν» στην κουζίνα για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες του MasterChef 4 ποιο ήταν το πλεονέκτημα που είχε η Κατερίνα είχε το καλύτερο πιάτο τις προάλλες.

«Άκου να δεις Κατερίνα ποιο είναι το πλεονέκτημά σου. Δεν μαγειρεύεις εσύ σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα προφυλάσσεσαι και από το ενδεχόμενο μιας πιθανής ψηφοφορίας και το να μπεις σε μια διαδικασία αποχώρησης, πράγμα που σημαίνει ταυτόχρονα ότι προφυλάσσει και τη δυναμική της κάρτας που έχεις», είπε ο κριτής και συνέχισε: «Πήγαινε λίγο προς τα εκεί και ξεκίνα να ξεσκεπάζεις με αγάπη...».

«Το πλεονέκτημα της Κατερίνας δεν είναι μόνο ότι σήμερα δεν θα μαγειρέψει, αλλά θα διαλέξει τους τρεις αρχηγούς, έναν για την κάθε εβδομάδα». είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Χάσατε το χθεσινό επεισόδιο; Τα Highlights είναι «βόμβα». Η ανακοίνωση των κριτών, το ξέσπασμα της Μαριάννας και η αποχώρηση...

MasterChef: Άφωνοι όλοι με την ανακοίνωση των κριτών

Άφωνοι έμειναν όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών! Τι ήταν αυτό που δεν είχε ξανασυμβεί στο παλτό του MasterChef και τους "πάγωσε" όλους; Εσείς το περιμένατε; Αυτό το πλεονέκτημα τους "τάραξε" όλους!

Και αυτό ήταν το μοναδικό πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef στην Κατερίνα Λένη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας. Η παίκτρια κέρδισε την κάρτα ασυλίας, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή στον διαγωνισμό.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς