Το «κουλί» επέστρεψε στο Masterchef - Υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες

Ποιος το είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το «κουλί» επέστρεψε στο Masterchef - Υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες

Ένταση είδαμε να υπάρχει στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Μια λέξη η οποία ειπώθηκε για πρώτη φορά στο περσινό κύκλο έφερε εντάσεις την ώρα της μαγειρικής. Ο λόγος για το «κουλί», που θύμισε το «Εν κουλί» του Χαράλαμπου στον Παντελή.

Συγκεκριμένα, σήμερα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR η συγκεκριμένη λέξη αλλά και περίσταση μας έφερε στο μυαλό αναμνήσεις από τους περσινούς παίκτες που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Το πλεονέκτημα που είχε η Κατερίνα και «έμεινε» όταν της το ανακοίνωσαν οι κριτές, έφερε αντιμέτωπους τρεις παίκτες σε έναν στίβο μάχης. Υπήρξε ένταση, πάθος και τεράστιο άγχος από τους μάγειρες. Την ώρα λοιπόν που μαγείρευαν λοιπόν ακούστηκε η λέξη «κουλί» και θυμηθήκαμε το «Εν κουλί». Μάλιστα, αυτό έφερε ένταση.

Ένταση είχαμε και νωρίτερα όταν οι παίκτες «πάγωσαν» σε ένα ατύχημα

Τρίτο επεισόδιο το σημερινό που βλέπουμε τους παίκτες του Masterchef να βρίσκονται μέσα στο σπίτι και στην δοκιμασία ένα ατύχημα τους «κοκάλωσε» την ώρα της μαγειρική. Όσοι ήταν στους εξώστες «πάγωσαν» όταν είδαν τι έπεσε στο πάτωμα.

Ηλίας, Σταύτρος και Ηρακλής έπρεπε να φτιάξουν από τρεις συνταγές μόνοι τους, καθώς είχαν πολύ λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους. Η Κατερίνα μετά την ανακοίνωση που της έκαναν οι κριτές, επέλεξε στρατηγικά για την... αποχώρηση.

Η ομάδα του Σταύρου ετοίμασε για ορεκτικό γαρίδα με αφρό φιστίκι και σπαράγγια σε μπερ μπλαν. Για κυρίως αρνί καρέ με σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης και για ορεκτικό ένα κανταΐφι. Στην ομάδα του λοιπόν σκυταλοδρομία μαγείρεψαν ο Δημοσθένης και ο Σταύρος με τον πρώτο να είναι αυτός που έκανε ένα τρομερό λάθος.

Ο Δημοσθένης στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στο ψυγείο για να πάριε υλικά που χρειαζόταν παρέσυρε και έριξε κάτω μια μπασίνα η οποία ήταν γεμάτη με την παρασκευή που προετοίμαζε.