Μαντώ Γαστεράτου: Παιχνίδια στο σαλόνι με το γιο της - Εικόνα από το σπίτι

Είναι μια full time μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαντώ Γαστεράτου: Παιχνίδια στο σαλόνι με το γιο της - Εικόνα από το σπίτι

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Τα παιχνίδια τους δεν σταματούν μέσα στο σπίτι καθημερινά. Έχουμε εικόνα μέσα από το σαλόνι της, όπου μαμά και γιος ήταν σε τρυφερές στιγμές.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μπόμπιρα της που γεννήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων. Μπορεί να έχει πολλά... ξενύχτια λόγω του μικρού, ωστόσο την κούραση διώχνει μακριά όταν ξεκινούν τα χάδια και τα παιχνίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα τους. Μια από αυτές μάλιστα ήταν και τα τρυφερά τους παιχνίδια στο σαλόνι.

Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα παιχνίδια και τα δαγκώματα.

Μαντώ Γαστεράτου γιος

Σπίτι παρουσιάστριας

Η Μαντώ Γαστεράτου, με μία φωτογραφία αποκάλυψε ποια είναι τα κιλά της λίγες μέρες μετά τη γέννα της! Μόλις δείτε το νούμερο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Μαντώ Γαστεράτου: Το "τρυφερό" βίντεο που "έριξε" το Instagram! Έτσι κοιμάται μαζί με τον γιο της!

Δεν θα πιστέψετε πως κοιμάται η Μαντώ Γαστεράτου μαζί με τον γιο της! Η ίδια ανέβασε ένα "τρυφερό" βίντεο που "έριξε" το Instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Ως λάτρης των social media, η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται τόσο φωτογραφίες, όσο και βίντεο από την καθημερινότητά της, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά!

Πρόσφατα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βιντεάκι στο οποίο δείχνει χαρακτηριστικά πως κοιμάται ο μικρός της. Αποκάλυψε λοιπόν πως ο μικρούλης λατρεύει να βρίσκεται στην αγκαλιά της και να κοιμάται υπό τους ήχους του Μπετόβεν.

Εσείς είδατε πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πόσα κιλά ζυγίζει το παιδάκι της παρουσιάστριας;

Μαντώ Γαστεράτου μωρό