Αυτός είναι ο λόγος που ο Χάρης Βαρθακούρης τάγκαρε την Μελέτη στην φωτογραφία του Άγιου Εφραίμ

Δεν θα το πιστεύετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο λόγος που ο Χάρης Βαρθακούρης τάγκαρε την Μελέτη στην φωτογραφία του Άγιου Εφραίμ

Με τον ΣΚΑΙ υπέγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης και θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother. Όταν έπεσαν λοιπόν οι υπογραφές, στην φωτογραφία που δημοσίευσε είδαμε να έχει δίπλα του την εικόνα του Άγιου Εφραίμ. Ωστόσο, το περίεργο ήταν που είχε ταγκάρει πάνω της την Ελεονώρα Μελέτη.

Σήμερα, ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Μίλησε για την εμπειρία του από το Globettroters, έκανε αποκαλύψεις για το Big Brother, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που προέβη σε αυτή την κίνηση στην φωτογραφία του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης πάνω στην εικόνα του Αγίου Εφραίμ έκανε ταγκ την Ελεονώρα Μελέτη γιατί είχε σχολιάσει αρνητικά την κίνηση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη να φωτογραφηθεί για τη νέα της εκπομπή με την εικόνα του.

Βέβαια, ο αποκάλυψε στην συνέχεια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη αφαίρεσε το συγκεκριμένο ταγκ. Τι άλλο επίσης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ;

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Χάρη Βαρθακούρη

Ο ΣΚΑΪ έκανε επίσημη ανακοίνωση για τον Χάρη Βαρθακούρη! Σε τι ρόλο θα δούμε τον τραγουδιστή στο κανάλι; Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο σταθμός.

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει.Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο «Big Brother» της νέας εποχής, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows.